Έπειτα: Μια ενημέρωση για τον Covid-19 και το Πρόγραμμά μας CSA

Έπειτα: Μια ενημέρωση για τον Covid-19 και το Πρόγραμμά μας CSA

Dezember 27, 2022 0 Von admin

Ήταν ένας σουρεαλιστικός μήνας για όλους μας. Ενώ τα δέντρα ξυπνούν από τον χειμωνιάτικο λήθαργο και το πράσινο αρχίζει να σκάει παντού γύρω μας, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αγωνίες που δεν περιμέναμε ούτε πριν από ένα μήνα. Πώς διατηρούμε τους εαυτούς μας και τους πελάτες μας ασφαλείς και υγιείς; Θα έχουμε τη βοήθεια που χρειαζόμαστε για να μαζέψουμε τη φετινή σοδειά; Και πώς θα διασφαλίσουμε ότι θα φτάσει με ασφάλεια στους πελάτες μας; Μέσα σε αυτές τις ανησυχίες και τη διαδικασία της συνεχούς προσαρμογής που απαιτείται αυτή την εποχή, η φύση δεν περιμένει κανέναν. Διαπιστώσαμε ότι η δουλειά του αγροκτήματος, η ανθεκτικότητα του οπωρώνα και η επιμονή των δέντρων βοηθούν στο να μας κρατούν αισιόδοξους. Υπάρχει άνεση σε ορισμένες βεβαιότητες: είμαστε εδώ, είμαστε υγιείς και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να καλλιεργήσουμε αυτή τη γη και να καλλιεργήσουμε μια μεγάλη σοδειά για εσάς φέτος. Μέχρι στιγμής ήμασταν πολύ τυχεροί.

Ίσως περισσότερο τώρα από ποτέ, το CSA Το μοντέλο διανομής του προϊόντος έχει τόσο νόημα. Για τα μέλη, σημαίνει εγγυημένη προμήθεια φρέσκο, υγιεινό παράγουν για έξι μήνες το χρόνο, που συλλέγονται απευθείας από ένα τοπικό χωράφι από έναν αγρότη που μπορείτε να εμπιστευτείτε. προϊόντα που θα αλλάξουν χέρια λιγότερο από οποιοδήποτε άλλο μπορείτε να αγοράσετε. Για τα αγροκτήματα, η CSA παρέχει τους πόρους που απαιτούνται για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας αυτή τη δύσκολη περίοδο, από την αγορά σπόρων και λιπασμάτων μέχρι την πρόσληψη προσωπικού για τη φύτευση, τη φροντίδα και τη συγκομιδή των καλλιεργειών. Σας προτρέπουμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να γίνετε μέλος της CSA μας αυτή τη σεζόν. Το Pickup είναι εδώ στο αγρόκτημα και στο Park Slope, στο Μπρούκλιν. Για να κάνουμε την ευκαιρία διαθέσιμη για περισσότερα μέλη, έχουμε επέκτεινε την έκπτωση πρώτων πουλιών μας κατά μία εβδομάδα.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα CSA και μερικά σημαντικές αλλαγές κάνουμε να κατανομή για να διασφαλιστεί ότι είναι ασφαλής όπως μπορεί να γίνει για τα μέλη.

Πρώτα η ασφάλεια

Κάνουμε τις ακόλουθες αλλαγές στο πρόγραμμά μας για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των μελών:

Μετοχές σε κουτί
Όσο ο COVID19 εξακολουθεί να αποτελεί απειλή, θα εγκιβωτίζουμε τις μετοχές μας CSA φέτος και θα κάνουμε διανομή CSA με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα και λιγότερη επαφή. Εξακολουθούμε να ερευνούμε επιλογές συσκευασίας για να βεβαιωθούμε ότι αυτή η λύση είναι επίσης βιώσιμη.

Κοινωνική αποστασιοποίηση
Θα επιτρέψουμε μόνο σε έναν συγκεκριμένο αριθμό μελών στην περιοχή παραλαβής CSA να παραλάβουν το κουτί τους κάθε φορά. Αυτό θα σημαίνει ότι διασφαλίζεται η ασφαλής κοινωνική απόσταση. Αυτός ο αριθμός θα καθοριστεί μόλις οριστικοποιηθεί η τοποθεσία/κάτοψη.

Εξυγίανση
Όλο το προσωπικό που χειρίζεται τα προϊόντα έχει εκπαιδευτεί να ακολουθεί αυστηρές οδηγίες σύμφωνα με τις συστάσεις του CDC για το πλύσιμο των χεριών, τη χρήση γαντιών κ.λπ. Θα παρέχουμε επίσης είτε απολυμαντικά είτε βολικό πλύσιμο χεριών για τα μέλη πριν και αφού παραλάβουν τα κουτιά τους.

Διαλέξτε το δικό σας
Διαλέξτε το δικό σας ανοίγει γενικά στις αρχές Ιουνίου. Προς το παρόν, σχεδιάζουμε να διατηρήσουμε τη δική σας επιλογή ως μέρος του μεριδίου (καθώς και ανοιχτό στο κοινό), αλλά σχεδιάζουμε τρόπους για να διασφαλίσουμε την κοινωνική απόσταση και τη σωστή απολύμανση για τους πελάτες. Αυτό παραμένει ένα έργο σε εξέλιξη και θα δημοσιοποιήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς εδραιώσουμε αυτό το σχέδιο.

Σχετικά με το Πρόγραμμα CSA:

Δουλεύουμε σκληρά για τον προγραμματισμό, την προετοιμασία και τη σπορά για την επόμενη σεζόν.

Ως μέλος της Fishkill Farms CSA, θα απολαύσετε ένα εβδομαδιαίο κουτί με προϊόντα για 25 εβδομάδες. Κάθε εβδομάδα θα περιλαμβάνει μια επιλογή από φρέσκα, βιολογικά λαχανικά και μούρα, καθώς και μια ποικιλία από οικολογικά πιστοποιημένα φρούτα, όπως λευκά και κίτρινα ροδάκινα, αχλάδια, δαμάσκηνα και μήλα. Για να δώσουμε στα μέλη όσο το δυνατόν πληρέστερη επιλογή, μπορούμε να συμπληρώσουμε τα δικά μας βιολογικά λαχανικά με προϊόντα που προέρχονται προσεκτικά από βιολογικά συνεργαζόμενα αγροκτήματα που μοιράζονται τις καλλιεργητικές πρακτικές και τη φιλοσοφία μας.

Η εγγραφή είναι εύκολη και μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας ή στέλνοντάς μας μια αίτηση μέσω ταχυδρομείου. Μάθετε περισσότερα στη σελίδα CSA του ιστότοπού μας ή εγγραφείτε μέσω των παρακάτω συνδέσμων.

Fishkil Τοποθεσία | Τοποθεσία Μπρούκλιν