Εκτίμηση του κόστους διαφήμισης Facebook από την Περιφέρεια του Κογκρέσου – The Partnership Project

Εκτίμηση του κόστους διαφήμισης Facebook από την Περιφέρεια του Κογκρέσου – The Partnership Project

Januar 24, 2023 0 Von admin

Κόμβος Καινοτομίας
/ Περισσότερες πληροφορίες και δεδομένα

Εκτίμηση του κόστους διαφήμισης Facebook ανά Περιφέρεια του Κογκρέσου

Ενώ οι περιφέρειες του Κογκρέσου είναι γενικά ομοιόμορφες αναλογίες, ο αριθμός των ατόμων στο Facebook σε μια δεδομένη περιφέρεια του Κογκρέσου ποικίλλει από περιοχή σε περιοχή. Αυτή η διαφορά σημαίνει ότι η επί πληρωμή διαφημιστική προσέγγιση και το κόστος στο Facebook διαφέρει επίσης από περιοχή σε περιοχή.

Το Συμβούλιο Άμυνας Φυσικών Πόρων (NRDC) και η ομάδα του Innovation Hub ασχολούνται με αυτό το θέμα για να εξετάσουν αυτές τις διαφορές και να παράσχουν ένα εργαλείο συνόλου δεδομένων που θα βοηθήσει στον προγραμματισμό της εκστρατείας. Βρήκαμε:

  • Κατά μέσο όρο, το 64% των ανθρώπων σε μια περιοχή του Κογκρέσου μπορεί να προσεγγιστεί μέσω Facebook.
  • ​Γενικά, αυτό το ποσοστό μπορεί να είναι από 31% έως και 94%.
  • Η περιφέρεια του Κογκρέσου12 της Βόρειας Καρολίνας αντιπροσωπεύει ~847.000 άτομα και ~ 800.000 από αυτούς είναι στο Facebook (94%).
  • Η περιφέρεια 2 του Κογκρέσου του Νιου Τζέρσεϊ αντιπροσωπεύει ~719.000 άτομα και μόνο ~220.000 είναι στο Facebook (31%).
  • Σε ορισμένες περιοχές, το ποσοστό υπερβαίνει το 100% υψηλός πληθυσμός μεταναστών που χρησιμοποιούν το Facebook, αλλά δεν εκπροσωπούνται στην απογραφή, και ως εκ τούτου, στο Κογκρέσο.

Το ακόλουθο σύνολο δεδομένων είναι το αποτέλεσμα ενός ελέγχου της απήχησης του Facebook και του κόστους των μέσων ενημέρωσης ανά περιφέρεια του Κογκρέσου. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να είναι χρήσιμες καθώς ορίζετε στόχους και προϋπολογισμούς για την προβολή στον προγραμματισμό της καμπάνιας σας. Ενώ οι συγκεκριμένες παράμετροι στόχευσής σας θα επηρεάσουν το τελικό κόστος, αυτά τα δεδομένα προσφέρουν μια βασική γραμμή και δείχνουν τις σχετικές διαφορές μεταξύ των περιφερειών.

Δεδομένα – Κόστος πολυμέσων Facebook επί πληρωμή κατά CDΚαφέ και άσπρη κουκουβάγια αχυρώνα σε ένα χωράφι με αγριολούλουδα

Καινοτομήστε μαζί μας

Είμαστε μαζί σε αυτό – και καλωσορίζουμε τις ερωτήσεις, τις συνεισφορές και τις ιδέες σας.

Απευθυνθείτε σε:

  • ζητήστε πρόσβαση στους πόρους του Hub
  • λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις σχετικά με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες
  • συνεργάζονται σε έργα έρευνας ή δεδομένων, μοιράζονται εργασίες που θα ωφελήσουν την περιβαλλοντική κοινότητα