Ελκυστικά αξεσουάρ για το τροχόσπιτο σας

Ελκυστικά αξεσουάρ για το τροχόσπιτο σας

März 18, 2020 0 Von admin

Πολλοί άνθρωποι αγαπούν μια περιπέτεια τροχόσπιτου, ειδικά αν κατευθύνεστε σε μια νέα ή ασυνήθιστη πίστα. Αλλά πριν πάτε, θα πρέπει να ξοδέψετε λίγο για να εξοπλίσετε το φορτηγό σας με μια σειρά από βασικά και διασκεδαστικά αξεσουάρ.

Φορητό ντους

Λόγω περιορισμών χώρου, τα περισσότερα τροχόσπιτα δεν είναι εξοπλισμένα με ντους. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ψάξετε για χώρους κατασκήνωσης που διαθέτουν πολυκατοικίες με ντους. Ευτυχώς για εσάς, υπάρχουν πολλά κάμπινγκ σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρουν αυτές τις εγκαταστάσεις.

Ωστόσο, ένα φορητό ντους, ειδικά αν σκοπεύετε άγριο κάμπινγκ, είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε ένα ταξίδι με τροχόσπιτο. Υπάρχουν πολλά είδη στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλιακών αντλιών για θερμότητα και ορισμένων με αντλίες που τροφοδοτούνται με μπαταρία.

Εξατομικευμένες πινακίδες κυκλοφορίας

Οι πινακίδες κυκλοφορίας δεν είναι ακριβώς αξεσουάρ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ξεφύγετε και να διασκεδάσετε μαζί τους. Οι εξατομικευμένες πινακίδες είναι κοινές με τα αυτοκίνητα, αλλά όχι ως τέτοιες με τα τροχόσπιτα.

Μπορείτε να εγγραφείτε για προσωπικές πινακίδες μόνοι σας επικοινωνώντας με την Υπηρεσία Αδειών Οδηγών και Οχημάτων (DVLA), αλλά η συμπλήρωση των εντύπων μπορεί να είναι δύσκολη.

Αντίθετα, μπορείτε να πάρετε το δικό σας προσαρμοσμένες πλάκες εδώ για μια διαδικασία χωρίς φασαρία η οποία εξακολουθεί να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς που ορίζονται από το DVLA.

Sat Nav

Τα δορυφορικά πλοία για τροχόσπιτα είναι πολύ πιο περίπλοκα από τη μονάδα GPS που έχετε στο τηλέφωνό σας για αυτοκίνητα. Μπορεί να κοστίζουν πολύ, αλλά έρχονται με έναν τόνο χαρακτηριστικών. Πολλοί σάς επιτρέπουν να εισαγάγετε τις διαστάσεις του οχήματός σας, ώστε να επιλέγει διαδρομές από τις οποίες μπορούν να περάσουν μεγαλύτερα οχήματα αποφεύγοντας τους δρόμους με κυκλοφοριακή συμφόρηση, ενώ άλλες μονάδες δορυφορικής πλοήγησης προσφέρουν δωρεάν αυτόματες ενημερώσεις χαρτών ΗΒ εφ‘ όρου ζωής, ώστε να βρίσκεστε πάντα στην καλύτερη διαδρομή.

Καθώς αυτά μπορεί να είναι αρκετά επένδυση, φροντίστε να το κάνετε σωστή έρευνα σε ποια μονάδα δορυφορικής πλοήγησης λειτουργεί για εσάς και το τροχόσπιτό σας.

Θερμικά στόρια

Είναι υπέροχο να τα έχετε γιατί μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εποχή. Οι θερμικές περσίδες βοηθούν στη μόνωση του φορτηγού και σας κρατούν ζεστούς και φρυγανισμένους κατά τη διάρκεια του χειμώνα και δροσερούς τα καλοκαίρια αντανακλώντας τον ήλιο έξω.

Ωστόσο, να γνωρίζετε το Διατίθενται διαφορετικοί τύποι θερμικών περσίδων στην αγορά και φροντίστε να σταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά κάθε είδους. Μου αρέσουν αυτές οι θερμικές ασπίδες παραθύρων.

Κλινοσκεπάσματα ή υπνόσακοι

Επιλέξτε κλινοσκεπάσματα σε έντονα χρώματα ή funky σχέδια για να φέρετε ζεστασιά και χρώμα στο εσωτερικό του βαν σας. Θυμηθείτε να βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε ψηλά παπλώματα και υπνόσακους γιατί μπορεί να κάνει κρύο όλη τη νύχτα σε ένα φορτηγό.

Πιατικά και μαχαιροπίρουνα

Ένα απαραίτητο αξεσουάρ εάν έχετε κουζίνα στο βαν σας, τα σερβίτσια και τα μαχαιροπίρουνα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από μη σπασμένα υλικά, όπως πλαστικό ή μέταλλο. Γιατί να μην προσθέσετε λίγη διασκέδαση αγοράζοντας σερβίτσια και μαχαιροπίρουνα που έχουν funky σχέδια. Μπορείτε ακόμη να αγοράσετε αντικείμενα με σχέδιο τροχόσπιτου.

από κουκούτσια

Το κούμπωμα που συνδέεται στο εσωτερικό του βαν είναι ένα διασκεδαστικό αξεσουάρ. Μπορείτε να αγοράσετε ακόμη και ράβδο που έχει σχήμα τροχόσπιτου VW ή σχέδιο τροχόσπιτου.

Μαξιλάρια και χαλιά

Προσθέστε άνεση και χρώμα στο εσωτερικό του βαν σας με μαξιλάρια και χαλιά. Είναι καλή ιδέα να αγοράζετε προϊόντα που μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο όταν επιστρέψετε στο σπίτι.