Επεισόδιο 585: Diane Szukovathy και Dennis Westphall της Jello Mold Farm στη 10ετή επέτειο δημοσίευσης του The 50 Mile Bouquet

Επεισόδιο 585: Diane Szukovathy και Dennis Westphall της Jello Mold Farm στη 10ετή επέτειο δημοσίευσης του The 50 Mile Bouquet

Dezember 28, 2022 0 Von admin

23 Νοεμβρίου 2022

Όταν δημοσιεύτηκε το 2012, Το μπουκέτο 50 μιλίων ήταν το πρώτο βιβλίο που ανέδειξε μια σημαντική πολιτιστική αλλαγή και έναν μετασχηματισμό σχετικά με τον τρόπο καλλιέργειας, σχεδίασης και κατανάλωσης των κομμένων λουλουδιών, αντικατοπτρίζοντας στενά την επανάσταση του γαστρονομικού φαγητού/slow food.

Diane Szukovathy και Dennis Westphall
Η Diane Szukovathy και ο Dennis Westphall, φωτογραφημένοι από τη Mary Grace Long (c) Σεπτέμβριος 2012 στο Jello Mold Farm στο όρος Vernon της Ουάσιγκτον. (γ) Mary Grace Long

Πριν από μια δεκαετία, η βιομηχανία λουλουδιών μόλις άρχιζε να ζητά αλλαγές, αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις στα εισαγόμενα, μαζικής παραγωγής και φορτωμένα με χημικά λουλούδια. Το μπουκέτο 50 μιλίων παρουσίασε μερικές από τις καινοτόμες φωνές του δυναμικού νέου Αργή κίνηση λουλουδιών: οι παραγωγοί βιολογικών λουλουδιών, οι σχεδιαστές λουλουδιών με βιώσιμα κίνητρα. . . και οι λάτρεις των λουλουδιών που ρωτούσαν όλο και περισσότερο, „Πού και πώς καλλιεργήθηκαν τα λουλούδια μου και ποιος τα μεγάλωσε;“

ζελέ μούχλα παιδί
Jello Mold Farm, χωράφια και αχυρώνα
Ντένις Βεστφάλ
Η Linda Blue απαθανάτισε τον Dennis να παίζει στη δική του φάρμα, Jello Mold, ως ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της περιοδείας Field to Vase Dinner Tour τον Σεπτέμβριο του 2016.

The 50 Mile Bouquet’s Το ρεπορτάζ ντοκιμαντέρ και η φωτογραφία οδήγησαν τους αναγνώστες στις προσωπικές ιστορίες των ασκούμενων του Slow Flowers. Η συνάφειά του σήμερα είναι πιο σημαντική από ποτέ, λαμβάνοντας υπόψη ζητήματα γύρω από την κλιματική αλλαγή, τους περιορισμούς της εφοδιαστικής αλυσίδας και την ισότητα στην αγορά.

Οι σημερινοί καλεσμένοι με ενέπλεξαν στην ιστορία τους, τα λουλούδια τους και την αναγέννηση της γεωργίας λουλουδιών στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό και όχι μόνο. Έμαθα τόσα πολλά από αυτούς όταν έπαιρνα συνεντεύξεις και έγραφα για τις φάρμες και τα στούντιο σχεδιασμού των επαγγελματιών της Slow Flowers, ακόμη και πριν αρχίσω να χρησιμοποιώ τη φράση, «αργά λουλούδια».

Κουβάδες με πασχαλιές που μόλις διαλέξατε στο Jello Mold Farm (γ) Missy Palacol Photography
Κουβάδες με πασχαλιές που μόλις διαλέξατε στο Jello Mold Farm (γ) Missy Palacol Photography
Μια θέα
Jello Mold Farm και η μακρινή θέα της κοιλάδας Skagit (Ουάσιγκτον) (γ) Missy Palacol Photography

Ας πηδήξουμε αμέσως και ας συναντηθούμε Diane Szukovathy και Ντένις Βεστφάλ, συνιδρυτές του Jello Mold Farmστο όρος Βέρνον της Ουάσιγκτον και μέρος της ομάδας που ίδρυσε την Αγορά χονδρικής πώλησης καλλιεργητών του Σιάτλ το 2011. Είμαι τόσο ευγνώμων στη Νταϊάν και τον Ντένις για την υποστήριξη και τη φιλία τους τα τελευταία 12 χρόνια από τότε που γνωριστήκαμε. Είναι και οι δύο παλιοί καλεσμένοι του Podcast Slow Flowers και τους θεωρώ ηγέτες βιωσιμότητας και πρωτοπόρους του Slow Flowers Movement.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ Χονδρική Αγορά καλλιεργητών του Σιάτλ: Σειρά βίντεο από φάρμα σε ανθοπωλείο (πασχαλιές)

Farm to Florist: Lilacs, γυρίστηκε και επιμελήθηκε η Alayna Erhart για το Seattle Wholesale Growers Market. Παραγωγή Slow Flowers Society

Βρείτε και ακολουθήστε το Jello Mold Farm στο Instagram:
@jellomoldfarm
@mister.mold

Jello Mold Farm στο Podcast Slow Flowers (Προηγούμενα επεισόδια):
Δεκέμβριος 2015: Επεισόδιο 225: Slow Flowers‘ Holiday Special with Musician-Flower Farmer Dennis Westphall
Απρίλιος 2017: Επεισόδιο 294: A Floral Collective of Greater Good: Celebrating and Selling Local Flowers with the Seattle Wholesale Growers Market’s Sixth Anniversary


Τα νέα αυτής της εβδομάδας

Ομιλητές Slow Flowers Summit 2023
Επάνω σειρά, από αριστερά: Julio Freitas, Amy Balsters και Lennie Larkin
Μέση σειρά, από αριστερά: Gina Lett-Shrewsberry, Dee Hall, Tracy Yang και Valerie Chrisostomo
Κάτω σειρά, από αριστερά: Becky Feasby, Amber Tamm, Sarah Reyes και Debra Prinzing

Και το κεφάλι ψηλά – την επόμενη εβδομάδα, την 1η Δεκεμβρίου, θα ανοίξουμε την εγγραφή για το πρώιμο πουλάκι για το 2023 Σύνοδος Slow Flowers! Επεκτείνουμε α 100$ έκπτωση στα μέλη της Slow Flowers Society και στο ευρύ κοινό που προεγγράφονται για τη Σύνοδο Κορυφής – έως τις 31 Δεκεμβρίου. Θα θελήσετε να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά για να κλειδώσετε την εγγραφή σας και να επωφεληθείτε από τις οικονομίες στο τέλος του έτους. Θα ακούσετε πολλά περισσότερα για αυτό το υπέροχο γεγονός, που θα λάβει χώρα σε δύο ημέρες — 26-27 Ιουνίου 2023, επιστρέφοντας στην περιοχή του Σιάτλ όπου ξεκίνησαν όλα το 2017. Ανυπομονώ να μοιραστώ το πλήρες πρόγραμμα, τη σειρά ηχείων και ειδικά χαρακτηριστικά μαζί σας.


Ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας

Αυτή η παράσταση σας μεταφέρεται από Slowflowers.com, ο δωρεάν, διαδικτυακός κατάλογος για περισσότερα από 850 ανθοπωλεία, καταστήματα και στούντιο που σχεδιάζουν με τοπικά, εποχιακά και βιώσιμα λουλούδια και στις φάρμες που καλλιεργούν αυτές τις άνθη. Είναι η συνειδητή επιλογή για την αγορά και την αποστολή λουλουδιών.

Farmgirl Flowers 2022

Ευχαριστούμε τον κύριο χορηγό μας, Λουλούδια Farmgirl. Η Farmgirl Flowers προσφέρει εμβληματικές ανθοδέσμες με λινάτσα και πλούσια, άφθονη σύνθεση σε πελάτες σε όλες τις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας τις φάρμες λουλουδιών των ΗΠΑ αγοράζοντας περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια φρέσκων και εποχιακών λουλουδιών και φυλλωμάτων που καλλιεργούνται στις ΗΠΑ ετησίως. Ανακαλύψτε περισσότερα στο farmgirlflowers.com.

Σας ευχαριστώ Φάρμες κόκκινων κλαδιών. Με έδρα το Τζόνσταουν του Οχάιο, η Red Twig Farms είναι μια οικογενειακή φάρμα που ειδικεύεται στις παιώνιες, τους νάρκισσους, τις τουλίπες και τα κλαδιά, ένα δημοφιλές πρόγραμμα παιώνιας-μπουκέτο με ταχυδρομείο και την καμπάνια Spread the Hope όπου οι πελάτες αγοράζουν 10 μίσχους τουλίπας για βασικούς εργαζόμενους και άλλοι στην κοινότητά τους. Μάθετε περισσότερα στο redtwigfarms.com.

Σας ευχαριστώ Longfield Gardens, που παρέχει στους οικιακούς κηπουρούς υψηλής ποιότητας βολβούς λουλουδιών και πολυετή φυτά. Το ηλεκτρονικό τους κατάστημα προσφέρει φυτά για κάθε περιοχή και κάθε εποχή, από τουλίπες και νάρκισσους μέχρι ντάλιες, καλάντια και αμαρυλλίδες. Δείτε τον πλήρη κατάλογο στο Longfield Gardens στο longfield-gardens.com.

Ευχαριστώ τον Αγορά χονδρικής πώλησης καλλιεργητών του Σιάτλ, ένας αγρότης συνεταιρισμός που δεσμεύεται να παρέχει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο Βορειοδυτικός Ειρηνικός σε κομμένα άνθη, φύλλωμα και φυτά. Η αποστολή του Growers Market είναι να προωθήσει μια ζωντανή αγορά που συντηρεί τις τοπικές φάρμες λουλουδιών και παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας στην τοπική βιομηχανία λουλουδιών. Επισκεφθείτε τους στο seattlewholesalegrowersmarket.com.


Ευγνωμοσύνη για ΕΣΑΣ

Χέρια Lorene Edwards Forkner που κρατούν καρότα
Με ευγνωμοσύνη για εσάς xoxo

Θα προβάλλουμε αυτό το επεισόδιο την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, μια ημέρα πριν από την Αμερικανική Ημέρα των Ευχαριστιών. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις ευχαριστίες μου και την ευγνωμοσύνη μου για τη συνεχή υποστήριξή σας σε αυτήν την παράσταση. ο Podcast Slow Flowers είναι μια προσπάθεια που υποστηρίζεται από μέλη, η οποία έχει ληφθεί περισσότερες από 900.000 φορές από ακροατές όπως εσείς. Σας ευχαριστούμε που ακούσατε, σχολιάσατε και μοιράζεστε – σημαίνει τόσα πολλά. Καθώς το κίνημά μας αποκτά περισσότερους υποστηρικτές και πιο παθιασμένους συμμετέχοντες που πιστεύουν στη σημασία της εγχώριας βιομηχανίας κομμένων λουλουδιών μας, η δυναμική είναι μεταδοτική. Ξέρω ότι το νιώθεις και εσύ.

Εάν είστε νέοι στην εβδομαδιαία εκπομπή μας και το μακροχρόνιο Podcast μας, δείτε όλους τους πόρους μας στο SlowFlowersSociety.com


Debra στον κήπο κοπής αργών λουλουδιών
Ευχαριστω που με ακουσες! Στέλνω αγάπη, από τον κήπο μου σε εσάς! (γ) Missy Palacol Photography

Είμαι Debra Prinzingοικοδεσπότης και παραγωγός του Εκπομπή & Podcast με αργά λουλούδια. ο Podcast Slow Flowers έχει σχεδιαστεί και επιμεληθεί ο Andrew Brenlan. Το περιεχόμενο και οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι είτε μόνο δικά μου είτε μόνο των καλεσμένων μου, ανεξάρτητα από οποιονδήποτε χορηγό podcast ή άλλο πρόσωπο, εταιρεία ή οργανισμό. Την επόμενη εβδομάδα, είστε καλεσμένοι να βάλετε μαζί μου περισσότερα Slow Flowers στο τραπέζι, ένα στέλεχος, ένα βάζο τη φορά.

Συντελεστές μουσικής:

Ανάβοντας τα φώτα. Gaena
από την Blue Dot Sessions
http://www.sessions.blue

Ωραίος
από την Tryad
http://tryad.bandcamp.com/album/instrumentals
http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/

Ωραίο και εύκολο? Στο πεδίο
audionautix.com

σχετικές αναρτήσεις

Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 στις 9:04 π.μ. και έχει καταχωρηθεί στο American Grown, Blog Posts, Book reviews, Creativity, Flower Farming, General, Podcast Episodes, SLOW FLOWERS Podcast, Slowflowers.com τον Κατάλογο Αμερικανών Λουλούδια, Αφήγηση, Γραφή. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τυχόν απαντήσεις σε αυτήν την καταχώρηση μέσω της ροής RSS 2.0. Μπορείς αφήστε μια απάντησηή παρακολούθηση από τον δικό σας ιστότοπο.