Επεισόδιο 586: Εκτροφή λουλουδιών στο μεγάλο νησί της Χαβάης με τους Christian Ingalls της φάρμας λουλουδιών Daisy Dukes

Επεισόδιο 586: Εκτροφή λουλουδιών στο μεγάλο νησί της Χαβάης με τους Christian Ingalls της φάρμας λουλουδιών Daisy Dukes

Dezember 27, 2022 0 Von admin

30 Νοεμβρίου 2022

Σε πολλά μέρη της Βόρειας Αμερικής κάνει θλιβερό και κρύο, γι‘ αυτό κάλεσα τον αγρότη-ανθοπώλη Κρίστιαν Ίνγκαλς του Φάρμα λουλουδιών Daisy Dukes να μας ζεστάνει και να μοιραστεί τη γεύση της από τους τροπικούς μαζί μας σήμερα. Αλλά αντί για τροπικά λουλούδια, μας αρέσει όπως μας διδάσκει ο Κρίστιαν για την καλλιέργεια εύκρατων λουλουδιών στο Μεγάλο Νησί της Χαβάης. Η ανθοκομική επιχείρησή της, Daisy Dukes Flower Farm βρίσκεται στην Papaaloa, όπου ζει ένα θηριοτροφείο με ζώα, οπωροφόρα δέντρα και πολλά λουλούδια. Η φάρμα λουλουδιών Daisy Dukes παράγει εύκρατα μονοετή, πολυετή φυτά, ανθοφόρους βολβούς και φυτικές καλλιέργειες βοτάνων – λουλούδια που δεν συνδέονται συνήθως με την πολιτεία Aloha.

Christian Ingalls της φάρμας λουλουδιών Daisy Dukes
Christian Ingalls of Daisy Dukes Flower Farm (γ) Pomaikai Φωτογραφία

Ο Christian σχεδιάζει φλοράλ για γάμους, εκδηλώσεις και ειδικές περιστάσεις. Πωλεί χονδρικά λουλούδια σε σεφ και ανθοκόμους, λιανικά τα λουλούδια της σε ντόπιους πελάτες και παράγει εκδηλώσεις στο αγρόκτημα, όπως λουλούδια και εργαστήρια.

Ουράνιο τόξο πάνω από τη φάρμα λουλουδιών Daisy Dukes
Ένα πλήρες ουράνιο τόξο πλαισιώνει τη θέα και τη θέα από το Daisy Dukes Flower Farm

Μαζί, η συνέντευξη και η ξενάγηση στο αγρόκτημα θα σας μεταφέρουν στο μεγάλο νησί της Χαβάης και τις συναρπαστικές δυνατότητες για την καλλιέργεια εύκρατων λουλουδιών εκεί. Επιπλέον, θα έχετε μια ηλιοφάνεια μόνο και μόνο ακούγοντας τη θετική ενέργεια του Christian. Είναι μεταδοτικό.

Βρείτε και ακολουθήστε το Daisy Dukes Flower Farm στο Instagram


Ειδήσεις της εβδομάδας

Ομιλητές Slow Flowers Summit 2023
Επάνω σειρά, από αριστερά: Julio Freitas, Amy Balsters και Lennie Larkin
Μέση σειρά, από αριστερά: Gina Lett-Shrewsberry, Dee Hall, Tracy Yang και Valerie Chrisostomo
Κάτω σειρά, από αριστερά: Becky Feasby, Amber Tamm, Sarah Reyes και Debra Prinzing

Αύριο είναι 1η Δεκεμβρίου και θα ανοίξουμε το Early Bird Registration Για Slow Flowers Summit 2023! Θα επεκτείνουμε έκπτωση 100 $ στα μέλη της Εταιρείας Slow Flowers και στο ευρύ κοινό που θα προεγγραφούν για το Summit – έως τις 31 Δεκεμβρίου. Επωφεληθείτε για να κλειδώσετε την εγγραφή σας και απολαύστε εξοικονόμηση στο τέλος του έτους. Ως το έκτο μας Slow Flowers Summit, η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για 26-27 Ιουνίου 2023επιστρέφοντας στην περιοχή του Σιάτλ όπου ξεκίνησαν όλα το 2017. Έχετε το νου σας για τις ανακοινώσεις μας στο κουτί σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου του λογαριασμού μας στο Instagram @slowflowerssummit — θα θελήσετε να μας ακολουθήσετε εκεί για ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τη Σύνοδο Κορυφής, το πρόγραμμά μας, τους φανταστικούς ομιλητές μας και τις δυνατότητες μπόνους που θα προσθέσουμε τους επόμενους μήνες. Θα είναι η έκτη μας Σύνοδος Slow Flowers, η καλύτερη όλων των εποχών!


Ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας

Αυτή η παράσταση σας μεταφέρεται από Slowflowers.com, ο δωρεάν, διαδικτυακός κατάλογος για περισσότερα από 850 ανθοπωλεία, καταστήματα και στούντιο που σχεδιάζουν με τοπικά, εποχιακά και βιώσιμα λουλούδια και στις φάρμες που καλλιεργούν αυτές τις άνθη. Είναι η συνειδητή επιλογή για την αγορά και την αποστολή λουλουδιών.

Farmgirl Flowers 2022

Ευχαριστούμε τον κύριο χορηγό μας, Λουλούδια Farmgirl. Η Farmgirl Flowers προσφέρει εμβληματικές ανθοδέσμες με λινάτσα και πλούσια, άφθονη σύνθεση σε πελάτες σε όλες τις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας τις φάρμες λουλουδιών των ΗΠΑ αγοράζοντας περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια φρέσκων και εποχιακών λουλουδιών και φυλλωμάτων που καλλιεργούνται στις ΗΠΑ ετησίως. Ανακαλύψτε περισσότερα στο farmgirlflowers.com.

Σας ευχαριστώ Johnny’s Selected Seeds, μια εταιρεία που ανήκει σε υπαλλήλους που παρέχει στον κλάδο μας τους καλύτερους σπόρους λουλουδιών, βοτάνων και λαχανικών — που παρέχονται σε μεγάλα και μικρά αγροκτήματα, ακόμη και σε κήπους όπως ο δικός μου. Βρείτε τον πλήρη κατάλογο με σπόρους και βολβούς λουλουδιών στο johnnysseeds.com.

Σας ευχαριστώ Mayesh Χονδρικό Ανθοπωλείο. Οικογενειακή ιδιοκτησία από το 1978, η Mayesh είναι ο κορυφαίος προμηθευτής γάμων και εκδηλώσεων στις ΗΠΑ και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Mayesh για την προώθηση τοπικών και εγχώριων λουλουδιών, τα οποία προέρχονται από μεγάλα και μικρά αγροκτήματα στις ΗΠΑ Μάθετε περισσότερα στο mayesh.com.

Σας ευχαριστώ Το Εργαστήρι του Κηπουρούτο οποίο προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών διαδικτυακής εκπαίδευσης για αγρότες λουλουδιών και αγρότες-ανθοπωλεία — όπως Christian Ingalls της φάρμας λουλουδιών Daisy Dukes. Η διαδικτυακή εκπαίδευση είναι πιο σημαντική φέτος από ποτέ, και θα θελήσετε να δείτε τις προσφορές μαθημάτων στο thegardenersworkshop.com.


Λογότυπο Podcast Slow Flowers με λουλούδια, συσκευή εγγραφής και μικρόφωνο

Ευχαριστώ πολύ που ήρθες μαζί μου σήμερα! ο Podcast Slow Flowers είναι μια προσπάθεια που υποστηρίζεται από μέλη, η οποία έχει ληφθεί περισσότερες από 1,1 εκατομμύρια φορές από ακροατές όπως εσείς. Σας ευχαριστούμε που ακούσατε, σχολιάσατε και μοιράζεστε – σημαίνει τόσα πολλά. Καθώς το κίνημά μας αποκτά περισσότερους υποστηρικτές και πιο παθιασμένους συμμετέχοντες που πιστεύουν στη σημασία της εγχώριας βιομηχανίας κομμένων λουλουδιών μας, η δυναμική είναι μεταδοτική. Ξέρω ότι το νιώθεις και εσύ.

Εάν είστε νέοι στην εβδομαδιαία εκπομπή μας και το μακροχρόνιο Podcast μας, δείτε όλους τους πόρους μας στο SlowFlowersSociety.com


Debra στον κήπο κοπής αργών λουλουδιών
Ευχαριστω που με ακουσες! Στέλνω αγάπη, από τον κήπο μου σε εσάς! (γ) Missy Palacol Photography

Είμαι Debra Prinzingοικοδεσπότης και παραγωγός του Εκπομπή & Podcast με αργά λουλούδια. ο Slow Flowers Podcast έχει σχεδιαστεί και επιμεληθεί ο Andrew Brenlan. Το περιεχόμενο και οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι είτε μόνο δικά μου είτε μόνο των καλεσμένων μου, ανεξάρτητα από οποιονδήποτε χορηγό podcast ή άλλο πρόσωπο, εταιρεία ή οργανισμό. Την επόμενη εβδομάδα, είστε καλεσμένοι να βάλετε μαζί μου περισσότερα Slow Flowers στο τραπέζι, ένα στέλεχος, ένα βάζο τη φορά.


Συντελεστές μουσικής:

Nu Fornacis; Ανάβοντας τα φώτα. Gaena
από την Blue Dot Sessions
http://www.sessions.blue

Ωραίος
από την Tryad
http://tryad.bandcamp.com/album/instrumentals
http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/

Στο πεδίο
audionautix.com

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτή η καταχώριση δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 στις 9:09 π.μ. και έχει καταχωρηθεί στο American Grown, Blog Posts, Creativity, Floral design, Flower Farming, General, Podcast Episodes, SLOW FLOWERS Podcast, Slowflowers.com τον Κατάλογο Αμερικανών Λουλούδια, Αφήγηση. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τυχόν απαντήσεις σε αυτήν την καταχώρηση μέσω της ροής RSS 2.0. Μπορείς αφήστε μια απάντησηή παρακολούθηση από τον δικό σας ιστότοπο.