Επεισόδιο 590: Foraged Design με την καλλιτέχνιδα και παιδαγωγό Françoise Weeks

Επεισόδιο 590: Foraged Design με την καλλιτέχνιδα και παιδαγωγό Françoise Weeks

Dezember 28, 2022 0 Von admin

28 Δεκεμβρίου 2022

(γ) Φωτογραφία Theresa Bear

Φωτογραφία, ευγενική προσφορά της Francoise Weeks (γ) Theresa Bear

Σήμερα, είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω καλλιτέχνη, εκπαιδευτικό, φίλο και μέλος των Slow Flowers, Françoise Weeks πίσω στο Podcast Slow Flowers.

Εβδομάδες Francoise

Η Φρανσουάζ γεννήθηκε στο Βέλγιο και έχει εμποτίσει τη δουλειά της με μια βασική ευρωπαϊκή ευλάβεια για τα λουλούδια και τη φύση. Σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα και τη μηχανική εφευρετικότητα, έχει αποκρυσταλλώσει το μοναδικό της στυλ με κομμάτια Textural Woodlands και Botanical Haute Couture, συγκεντρώνοντας παγκόσμιους ακόλουθους φοιτητών.

Το στούντιο της Françoise βρίσκεται στο Πόρτλαντ του Όρεγκον. Η καινοτομία της και η αγάπη της για τη διδασκαλία την έχουν φέρει σε αίθουσες διδασκαλίας σε όλο τον κόσμο και εδώ στο σπίτι. Η δυναμική της δουλειά έχει δημοσιευτεί στα Fusion Flowers, Modern Wedding Flowers, Huffington Post, Flutter και πολλές άλλες εκδόσεις.

Η γενναιοδωρία γνώσης και προοπτικής της Françoise στη χρήση φυτικών υλικών, δομής και μηχανικής, εκτός από τη δουλειά του να είναι ανθοπώλης, ενώνονται για να δημιουργήσουν αυστηρές και συναρπαστικές ευκαιρίες μάθησης για τους μαθητές της να εξερευνήσουν όλα όσα έχει να προσφέρει η φύση.

Εβδομάδες Francoise

Κάλεσα τη Φρανσουάζ να έρθει μαζί μου στο εικονικό στούντιο για να μιλήσουμε για το νεότερο διαδικτυακό της μάθημα, το Foraged Design, το οποίο ξεκίνησε πρόσφατα. Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει διακόσμηση για το σπίτι, εκδηλώσεις και οτιδήποτε ενδιάμεσα. Το εφευρετικό έργο περιλαμβάνει συνθέσεις μελιτζάνας, αχλαδιού και αγκινάρας, διάταξη βάζου, τέσσερα δαχτυλίδια βοτανικής χαρτοπετσέτας, ένα μπουκάλι κρασιού με κορδέλα λουλουδιών και έναν τοίχο με πλαίσιο εμπνευσμένο από δάση.

Διασκευή αγκινάρας από τη Francoise Weeks
Συνθέσεις με μελιτζάνα, αχλάδι και αγκινάρα: Προβάλλοντας τη φυσική ομορφιά των προϊόντων από την αγορά, η Françoise δημιούργησε τρία σχέδια για να μετατρέψει το βρώσιμο σε απίστευτο. Θα βρείτε μια μελιτζάνα να ανθίζει με πιέρες, παπαρούνες και τιλανδσία. μια αγκινάρα που χρησιμοποιεί κενταύριο, ρίγανη και βελανίδια. και ένα αχλάδι που συγκομίζει βατόμουρα, νικάντρα και αγάπη σε ρουφηξιά.
Σύνθεση βάζου της Francoise Weeks με μια ανατροπή
Σύνθεση βάζου με συστροφή: Μάθετε τη μηχανική για να καλύψετε ένα συνηθισμένο δοχείο, συνδέοντας σφενδάμι από χάρτινο φλοιό για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή διάταξη που χρησιμοποιεί μια ποικιλία βοτανικών και υφών, όπως έλατο, αειθαλές και αμπέλι. Θα αποκτήσετε επίσης πληροφορίες για την αποδόμηση λουλουδιών για να βρείτε νέους τρόπους χρήσης υλικών.
Πλαισιωμένο δασικό τοπίο από τη Francoise Weeks
Πλαισιωμένο Woodland-Scape: Δημιουργήστε ένα εκπληκτικό δασικό τοπίο χωρίς αφρό μέσα σε ένα πλαίσιο της επιλογής σας. Χρησιμοποιήστε μια ποικιλία από υφές και βοτανικά για να δημιουργήσετε οπτικό ενδιαφέρον για ένα κομμάτι που μπορείτε να εμφανίσετε στο τραπέζι του δείπνου σας ή ακόμα και να το κρεμάσετε στο σαλόνι σας.

Δωρεάν μάθημα Foraged Design

Θα υπάρξει έκπτωση στο τέλος του έτους για το μάθημα Françoise’s Foraged Design, αλλά πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση. ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ σήμερα — Εάν ακολουθείτε τη Françoise στο IG, θα μάθετε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες @francoiseweeks – βρες το συνδέσμους στο μενού του προφίλ της.

Και μια ενημέρωση για το επερχόμενο βιβλίο της Φρανσουάζ, The Wonder of Woodlands, κυκλοφορεί την άνοιξη του 2024. Μοιράζεται: «θα δείξει στους ανθρώπους πώς μπορούν να συγκεντρώσουν τους θησαυρούς της φύσης για να δημιουργήσουν τις δικές τους έντεχνες ρυθμίσεις. Το βιβλίο χωρίζεται σε κεφάλαια, το καθένα παρουσιάζει ένα κοινό δομικό στοιχείο στις ρυθμίσεις του και προτείνει ένα απλό έργο. Δεδομένου ότι ο φλοιός, τα κούτσουρα και τα κλαδιά αποτελούν το φόντο των σχεδίων της, ξεκινά από εκεί. Ακολουθούν κεφάλαια για τα βρύα, τα μανιτάρια, τα βελανίδια, τους λοβούς, τις λειχήνες και τις φτέρες. Ο πρωταρχικός μου στόχος είναι να διδάξω τους αναγνώστες να δουν την τέχνη που περιέχεται σε οποιοδήποτε φυσικό τοπίο. Όπως και εγώ, θέλω να δουν με ένα νέο ζευγάρι μάτια».


Τελευταία ευκαιρία για Εγγραφή Slow Flowers Summit με έκπτωση 100 $ (Λήγει 31/12/22)

Ομιλητές Slow Flowers Summit 2023
Επάνω σειρά, από αριστερά: Julio Freitas, Amy Balsters και Lennie Larkin
Μέση σειρά, από αριστερά: Gina Lett-Shrewsberry, Dee Hall, Tracy Yang και Valerie Chrisostomo
Κάτω σειρά, από αριστερά: Becky Feasby, Amber Tamm, Sarah Reyes και Debra Prinzing

Απομένει ακόμη μία εβδομάδα για να επωφεληθείτε από το Τιμολόγηση εισιτηρίων Early Bird για το 2023 Slow Flowers Summit — το Έκπτωση 100$ σε προσφορά λήγει τα μεσάνυχτα ώρα Ειρηνικού στις 31 Δεκεμβρίου. Εγγραφείτε τώρα για να επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές εισιτηρίων για εμάς 6η ετήσια Σύνοδος Κορυφής, 26-27 Ιουνίου 2023 στον Βοτανικό Κήπο Bellevue έξω από το Σιάτλ.

Προσκαλέσαμε περισσότερους εμπειρογνώμονες στον τομέα των λουλουδιών από ποτέ για να συμμετάσχουν στη σειρά ηχείων Slow Flowers Summit 2023! Μας Κορυφή το θέμα είναι «Κοινότητα και Συνεργασία», τονίζοντας την αλληλεξάρτησή μας και τα εκπληκτικά αποτελέσματα όταν οι αγρότες λουλουδιών και οι σχεδιαστές λουλουδιών συναντιούνται για μια καλύτερη και πιο βιώσιμη αγορά. Θα αποκτήσετε έμπνευση για την ανάπτυξη μιας βαθύτερης σχέσης με τα λουλούδια στη δική σας πρακτική καλλιέργειας και σχεδίασης!

Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί!


Ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας!

Αυτή η παράσταση σας μεταφέρεται από Slowflowers.com, ο δωρεάν, διαδικτυακός κατάλογος για περισσότερα από 850 ανθοπωλεία, καταστήματα και στούντιο που σχεδιάζουν με τοπικά, εποχιακά και βιώσιμα λουλούδια και στις φάρμες που καλλιεργούν αυτές τις άνθη. Είναι η συνειδητή επιλογή για την αγορά και την αποστολή λουλουδιών.

Farmgirl Flowers 2022

Ευχαριστούμε τον κύριο χορηγό μας, Λουλούδια Farmgirl. Η Farmgirl Flowers προσφέρει εμβληματικές ανθοδέσμες με λινάτσα και πλούσια, άφθονη σύνθεση σε πελάτες σε όλες τις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας τις φάρμες λουλουδιών των ΗΠΑ αγοράζοντας περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια φρέσκων και εποχιακών λουλουδιών και φυλλωμάτων που καλλιεργούνται στις ΗΠΑ ετησίως. Ανακαλύψτε περισσότερα στο farmgirlflowers.com.

Σας ευχαριστώ Λεπτομέρειες Λογισμικό Flowers, μια πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για να βοηθά τους ανθοκόμους και τους σχεδιαστές να κάνουν περισσότερα και να κερδίζουν περισσότερα. Με ένα κομψό και εύχρηστο σύστημα – Το Details είναι εδώ για να βελτιώσει την κερδοφορία, την παραγωγικότητα και την οργάνωση για επιχειρήσεις λουλουδιών όλων των σχημάτων και μεγεθών. Αυξήστε το αποτέλεσμα σας μέσω επαγγελματικών προτάσεων και σίγουρης τιμολόγησης με την πλατφόρμα all-in-one της Details. Όλοι οι φίλοι του Podcast Slow Flowers θα λάβουν μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών του λογισμικού Details Flowers. Μάθετε περισσότερα στο detailsflowers.com.

Σας ευχαριστώ CalFlowers, η κορυφαία ένωση εμπορίου λουλουδιών στην Καλιφόρνια, παρέχοντας πολύτιμες μεταφορές και άλλα οφέλη στους καλλιεργητές λουλουδιών και σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού λουλουδιών στην Καλιφόρνια και σε 48 άλλες πολιτείες. Η Ένωση κατέχει ηγετική θέση στην εισαγωγή φρέσκων κομμένων λουλουδιών στην αγορά των ΗΠΑ και στην προώθηση των πλεονεκτημάτων των λουλουδιών σε νέες γενιές Αμερικανών καταναλωτών. Μάθετε περισσότερα στο cafgs.org.

Σας ευχαριστώ Αποθηκεύστε το κρύο, δημιουργοί του επαναστατικού CoolBot, μιας δημοφιλής λύσης για αγρότες λουλουδιών, ανθοπωλεία στούντιο και αγρότες-ανθοπωλεία. Εξοικονομήστε 1000$ όταν κατασκευάζετε το δικό σας ψυγείο με το CoolBot και ένα κλιματιστικό. Δεν έχετε χρόνο να φτιάξετε το δικό σας; Διαθέτουν επίσης μονάδες με το κλειδί στο χέρι. Μάθετε περισσότερα στο storeitcold.com.


Λογότυπο Podcast Slow Flowers με λουλούδια, συσκευή εγγραφής και μικρόφωνο

Ευχαριστώ πολύ που ήρθες μαζί μου σήμερα! ο Slow Flowers Podcast είναι μια προσπάθεια που υποστηρίζεται από μέλη, η οποία έχει ληφθεί περισσότερες από ένα εκατομμύριο φορές από ακροατές όπως εσείς. Σας ευχαριστούμε που ακούσατε, σχολιάσατε και μοιράζεστε – σημαίνει τόσα πολλά. Καθώς το κίνημά μας αποκτά περισσότερους υποστηρικτές και πιο παθιασμένους συμμετέχοντες που πιστεύουν στη σημασία της εγχώριας βιομηχανίας κομμένων λουλουδιών μας, η δυναμική είναι μεταδοτική. Ξέρω ότι το νιώθεις και εσύ.

Εάν είστε νέοι στην εβδομαδιαία εκπομπή μας και το μακροχρόνιο Podcast μας, μάθετε περισσότερα και δείτε όλους τους πόρους μας στο SlowFlowersSociety.com


Debra στον κήπο κοπής αργών λουλουδιών
Ευχαριστω που με ακουσες! Στέλνω αγάπη, από τον κήπο μου σε εσάς! (γ) Missy Palacol Photography

Είμαι Debra Prinzingοικοδεσπότης και παραγωγός του Εκπομπή & Podcast με αργά λουλούδια. ο Podcast Slow Flowers έχει σχεδιαστεί και επιμεληθεί ο Andrew Brenlan. Το περιεχόμενο και οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι είτε μόνο δικά μου είτε μόνο των καλεσμένων μου, ανεξάρτητα από οποιονδήποτε χορηγό podcast ή άλλο πρόσωπο, εταιρεία ή οργανισμό. Την επόμενη εβδομάδα, είστε καλεσμένοι να βάλετε μαζί μου περισσότερα Slow Flowers στο τραπέζι, ένα στέλεχος, ένα βάζο τη φορά.

Συντελεστές μουσικής:

Don Germaine; Κολακευμένος? Ανάβοντας τα φώτα. Gaena
από την Blue Dot Sessions
http://www.sessions.blue

Ωραίος
από την Tryad
http://tryad.bandcamp.com/album/instrumentals
http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/

Στο πεδίο
audionautix.com

σχετικές αναρτήσεις

Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 στις 5:03 π.μ. και έχει καταχωρηθεί στην ενότητα Αναρτήσεις ιστολογίου, Κριτικές βιβλίων, Δημιουργικότητα, σχέδιο λουλουδιών, Κηπουρική, Γενικά, Φυτά, Επεισόδια Podcast, SLOW FLOWERS Podcast, Slowflowers.com ο Κατάλογος Αμερικανικά λουλούδια. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τυχόν απαντήσεις σε αυτήν την καταχώρηση μέσω της ροής RSS 2.0. Μπορείς αφήστε μια απάντησηή παρακολούθηση από τον δικό σας ιστότοπο.