Ζητείται: Gentlewoman Farmer gentlewoman farming

Ζητείται: Gentlewoman Farmer gentlewoman farming

Dezember 5, 2022 0 Von admin
(Τελευταία ενημέρωση στις: 23 Αυγούστου 2020)

Ως συνεργάτης της Amazon κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Αυτή είναι μια σημαντική απόκλιση από τις συνηθισμένες αναρτήσεις μας εδώ. Είναι, στην πραγματικότητα, ένα γήπεδο πωλήσεων για ένα αγρόκτημα στη Δυτική Ακτή. Ένας μεσίτης επικοινώνησε μαζί μας και σκεφτήκαμε, «Γιατί όχι; Ακούγεται διασκεδαστικό.‘ Και σπάνια χάνω την ευκαιρία να λυγίσω τους μυς του αφηγητή μου. Θα λάβουμε αποζημίωση εάν γίνει πώληση μέσω αυτού του άρθρου. Οι φωτογραφίες παρέχονται με ευγένεια του μεσίτη.

Και τώρα, ένα πρωτότυπο διήγημα από το Try Backyard Farming.

Η Έμιλυ επιβράδυνε καθώς το γράμμα που διάβαζε βυθίστηκε. Κοίταξε τον καφέ της, το στροβιλισμένο σχέδιο διαλύθηκε και σκέφτηκε, Ναι, ξέρω πώς νιώθεις.

Ήταν, κυριολεκτικά, σε αδιέξοδο. «Θέλω να συνεχίσω να το κάνω αυτό;» αναρωτήθηκε εκείνη. Η επιστολή από τον διευθυντή του διευθυντή της την καλούσε να μετεγκατασταθεί και να αναλάβει διαφορετική θέση με χαμηλότερο μισθό ή να συνταξιοδοτηθεί πρόωρα. Το τελευταίο ήταν ένα μπόνους για όλη τη σκληρή δουλειά της τα τελευταία 4 χρόνια.

Διαφορετικές γεύσεις του «Δεν δουλεύεις πια εδώ». Η ζωή στον εταιρικό κόσμο.

Καθώς έβγαινε στην οδό Κ, το γνώριμο βουητό πεζών και οχημάτων την υποδέχτηκε. Παρακάμπτοντας μια ερχόμενη δεξαμενή τουριστών, περπάτησε τυχαία, συγκρίνοντας τον αριθμό των ταξί με τα αυτοκίνητα με αυτοκόλλητα Uber ή Lyft. Οι αυτοοδηγοί εξακολουθούσαν να αποτελούν ένα υγιές ποσοστό, σημείωσε, καθώς δύο αυτοκίνητα παραλίγο να συγκρουστούν, διεκδικώντας μια θέση στάθμευσης στον εσωτερικό δρόμο πρόσβασης.

Συμμετείχε στον Τύπο των ανθρώπων που κατευθύνονταν προς το σταθμό του μετρό Farrugut West κάτω από το κτίριο 1850 K, παρεκκλίνοντας μαζί με μερικούς άλλους προς τα αριστερά στο Au Bon Pain. Η πλειοψηφία ξεχύθηκε μέσα από το αίθριο, αγνοώντας τον ψηλό καταρράκτη που γέμιζε το κέντρο, προσηλωμένη στον προορισμό τους.

Με την αγορά της, ένα κρουασάν σοκολάτας, πήγε να καθίσει δίπλα στον καταρράκτη. Έκλεισε τα μάτια της και άφησε τον ήχο να διώξει τις μπερδεμένες σκέψεις της για πληγή, προδοσία και κουρασμένη ενόχληση.

Όταν τα πράγματα ηρέμησαν, πήρε μια βαθιά ανάσα και κοίταξε τριγύρω, δαγκώνοντας το σχεδόν ξεχασμένο κρουασάν. Κοντά, μια εφημερίδα, ανοιχτή στην ενότητα Αγγελίες, που άφησε πίσω της κάποιος με κοινή γνώμη (ή τεμπέλης) τράβηξε την προσοχή της. Φαινόταν καθαρό και έτσι το σήκωσε.

Οικογενειακό δωμάτιο

ΖΗΤΕΙΤΑΙ: ΚΥΡΙΑ ΑΓΡΟΤΗΣ. Το ρουστίκ εξωτερικό ανοίγει σε ένα κομψό εσωτερικό ενός σπιτιού με 3 κρεβάτια και 2 μπάνια με τελειωμένο υπόγειο, δάπεδα από μασίφ ξύλο και χαλαζία, ξυλόσομπα, φεγγίτες και γενναιόδωρο διπλό γκαράζ. Αυτό το μικρό αγρόκτημα δέντρων σε έκταση 1,5 στρεμμάτων απέχει 30 λεπτά από το Πόρτλαντ στη Δαμασκό, OR. Μεγάλη δυνατότητα για έσοδα από 75 οπωροφόρα δέντρα, 40 θάμνους μούρων και κοτέτσι. Ο ιδιοκτήτης αναζητά κάποιον έτοιμο να αγκαλιάσει την πρόκληση και τη χαρά αυτού του υπέροχου μικρού αγροκτήματος.

Εμπρός

Ναι εγω κάνω χρειάζεται μια νέα πρόκληση. Πάντα ήθελα έναν κήπο, αλλά μια φάρμα θα μπορούσε επίσης να είναι ωραία. Τα λόγια της διαφήμισης θόλωναν καθώς η Έμιλυ διέσχιζε μπερδεμένα συναισθήματα πληγής, προδοσίας και κουρασμένης ενόχλησης.

Κουζίνα με φεγγίτη

Πέντε μέρες αργότερα, κάθισε στην κουζίνα ενός μικρού αγροκτήματος δέντρων στην άλλη πλευρά της ηπείρου.

«Όχι, δεν περιμένω να φας τα πάντα ή ακόμα και τα περισσότερα». είπε. «Ήθελα να δείτε μια δίκαιη δειγματοληψία του τι παράγει η φάρμα».

„ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ.“ Μελέτησε το δίσκο και μετά ρώτησε: «Πόσα έκανες;»

Η Μιτζ Έβανς αντιμετώπισε τον επισκέπτη της με αμυδρή διασκέδαση καθώς τα μάτια της Έμιλι άνοιξαν με ανησυχία στον μεγάλο δίσκο με πίτα, ψωμιά και κονσέρβες που είχαν τοποθετηθεί μπροστά της.

Ο Μιτζ ανασήκωσε τους ώμους, μαζεύοντας τον κόφτη πίτας. «Είχα ένα χέρι σε όλη τη διαδικασία. Κλάδεψα και επιθεώρησα τα δέντρα. συγκομιδή καρπών, με τη βοήθεια? πλύθηκε, μαγείρεψε και κονσερβοποιήθηκε η συγκομιδή, πάλι με βοήθεια. και έψησα μερικές δεκάδες πίτες και ψωμιά».

«Έχετε δουλέψει ποτέ με φυτά ή δέντρα;» ρώτησε την Έμιλι, δίνοντάς της μια γενναιόδωρη φέτα πίτα.

Η Έμιλι έγνεψε καταφατικά. «Το γυμνάσιό μου είχε κήπο. Δούλεψα με αυτό αρκετά ώστε να σκεφτώ μια μέρα να αποκτήσω ένα σπίτι με μια πολύ μεγάλη αυλή. Ποτέ δεν φανταζόμουν όμως ένα αγρόκτημα, ένα περιβόλι».

Αναστέναξε και κοίταξε το παράθυρο. «Το μόνο που ξέρω είναι ότι προς το παρόν, θέλω να απομακρυνθώ όσο το δυνατόν περισσότερο από τον εταιρικό κόσμο».

Πέντε μέρες νωρίτερα, η Έμιλυ βρέθηκε ξαφνικά χωρίς δουλειά. Ο διευθυντής του μάνατζερ της προσπάθησε να δώσει μια θετική στροφή στην αναδιοργάνωση της εταιρείας. Η θέση της Emily είχε εξαφανιστεί, αλλά, για τα χρόνια της σκληρής δουλειάς και των συνεισφορών της στην εταιρεία, της δόθηκε γενναιόδωρα η επιλογή να μετεγκατασταθεί και να λάβει θέση χαμηλότερης αμοιβής ή να συνταξιοδοτηθεί πρόωρα.

«Μια πραγματική φάρμα είναι πολύ μακριά από ένα αίθριο τυλιγμένο σε ένα κτίριο 18 ορόφων από χάλυβα και μπετόν. Νιώθω έτοιμος για μια πρόκληση, αλλά -.” συνοφρυώθηκε ελαφρά και κούνησε το κεφάλι της μπροστά στις αμφιβολίες που απειλούσαν να την ωθήσουν έξω από την πόρτα.

Η Μιτζ έγνεψε νηφάλια. «Αυτό δεν είναι μια σόλο προσπάθεια. Ρεαλιστικά, θα μπορούσατε να προσλάβετε κάποιον για να κάνει τα πάντα για εσάς. Αλλά υπάρχουν τόσες γενναιόδωρες ψυχές τριγύρω πρόθυμες να βοηθήσουν με συμβουλές ή/και έμπρακτη βοήθεια».

«Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι να νιώθεις την ανάγκη για αυτό». Άπλωσε τα χέρια της πάνω και έξω. «Αν γράψατε μια λίστα με λόγους για να μετακινηθείτε από τον κόσμο των επιχειρήσεων σε ένα μικρό αγρόκτημα στη Δυτική Ακτή, μπορεί να περιλαμβάνει πράγματα που μπορεί να ακούγονται σαν κλισέ, αλλά είναι θεμελιώδεις αλήθειες για εσάς, όπως…

  • την πρόκληση να ακονίσετε ταλέντα και δυνατά σημεία ή να ανακαλύψετε νέα
  • Θέλοντας να συνδεθείτε με την κληρονομιά σας
  • είναι στο άκρο της πηγής του κινήματος βιολογικών/ολόκληρων τροφίμων
  • να ακούς τη σιωπή, να νιώθεις απεριόριστος
  • ιδρώστε χωρίς μάθημα άσκησης ή βίντεο

Η Έμιλι έγνεψε καταφατικά. Μετά από μια στιγμή, ίσιωσε και κοίταξε προσεκτικά τον Midge. «Πώς θα ήταν μια τυπική εβδομάδα;»

Η ηλικιωμένη γυναίκα έγειρε το κεφάλι της στο πλάι, λαμβάνοντας υπόψη. «Τα κοτόπουλα τραβούν την προσοχή κάθε μέρα, ό,τι κι αν γίνει. Τα δέντρα και οι θάμνοι τραβούν πολύ ή λίγη προσοχή, ανάλογα με την εποχή. Πριν από την ώρα της συγκομιδής, φροντίζω να έχω συγκεντρώσει πλήρωμα».

Αυτή χαμογέλασε. «Υπάρχουν πολλοί στο Πόρτλαντ που τους αρέσει να επικοινωνούν με τη φύση την ώρα της συγκομιδής. Πέρυσι, η φάρμα ενός φίλου φιλοξένησε μερικές σχολικές εκδρομές. Πράγματι πέτυχα κάτι χωρίς τραυματισμούς στους εφήβους, στη φάρμα ή στα νεύρα». συλλογίστηκε.

Συγκομιδή του καρπού

«Μια έντονη ολιγοήμερη δραστηριότητα. Ξεκινάμε νωρίς και περνάμε πολλές ώρες πεζοπορώντας ανεβοκατεβαίνοντας σκάλες με μεγάλους πάνινο σάκους. Αρκετά η προπόνηση για όλο το σώμα!»

«Μαθαίνεις να είσαι επιλεκτικός, να ξέρεις γρήγορα ποιο να αφήσεις για αργότερα και ποιο να παρακάμψεις εντελώς».

Μετά τη συγκομιδή

«Μου αρέσει να ψήνω. Μπορώ επίσης και λίγη από τη σοδειά μου να στεγνώσει με παγοψύξη. Υπάρχουν μερικά εστιατόρια πρόθυμα να πάρουν φρέσκα φρούτα και αυγά, αρτοσκευάσματα, σιρόπια, μηλίτες ή κονσέρβες από τοπικές μικρές φάρμες.

Ζώντας τη ζωή

«Μετά τη συγκομιδή τα δέντρα επιθεωρούνται, αλλά μου αρέσει να περπατάω μέσα στα δέντρα. Ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσει η μέρα, νομίζω. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να απολαύσετε απλώς την παρουσία σας εδώ. Αλλά το Πόρτλαντ δεν είναι πολύ μακριά».

Επιχειρηματικά θέματα

«Βασικά έξοδα νοικοκυριού με προσθήκη αγροτικού εξοπλισμού, προμηθειών και εργασίας. Κάθε χρόνο γίνονται κάποιες διαπραγματεύσεις με πιθανούς αγοραστές. Με βοηθάει που ήμουν CPA μια φορά και μια ζωή.»

Χαλαρά οικονομικά

«Δεν είσαι εδώ για να πλουτίσεις ή να κερδίσεις τα προς το ζην. Ένα μεγάλο μέρος της διατήρησης της συγκομιδής παραμένει εδώ. Η ομορφιά του να είσαι gentlewoman αγρότης είναι να μην έχεις την πίεση να αναρωτιέσαι πώς θα τα βγάλεις πέρα».

«Τότε τρεις ζητωκραυγές για τις συντάξεις». Η Έμιλυ σκοτώθηκε. Κοίταξε το άδειο πιάτο της, σκεπτόμενος. Εισέπνευσε βαθιά, σαν να καταλάμβανε ό,τι είχε να προσφέρει η ζωή σε μια φάρμα κυριών. Έπειτα, με ένα χαμόγελο άπλωσε τον κόπτη της πίτας.

Τωρα ειναι η σειρα σου

Σαλόνι
Κύριο υπνοδωμάτιο

Λοιπόν, φαίνεται ότι η Έμιλυ έχει πουληθεί με την ιδέα να είναι μια gentlewoman αγρότης. Τι γίνεται με εσένα;

Εάν είστε έτοιμοι για μια αλλαγή σκηνικού και ρυθμού, επικοινωνήστε με την Connie Knittel του Keller Williams Realty Elite για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το να αφήσετε τις ρίζες σας στο έδαφος του Όρεγκον και φροντίστε να αναφέρετε το Try Backyard Farming.

Το Amazon και το λογότυπο της Amazon είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc ή των θυγατρικών της.