Η IDS συμμετέχει στο ETI για την Tech-Palooza

Η IDS συμμετέχει στο ETI για την Tech-Palooza

März 16, 2023 0 Von admin

Την Τρίτη, 17 Νοεμβρίου, το Emerging Technology Institute (ETI) θα φιλοξενήσει το Tech-Palooza, τη μεγαλύτερη εκδήλωση της Βόρειας Καρολίνας που καλύπτει θέματα αναδυόμενης τεχνολογίας. Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί σε δυνατότητες απορριπτόμενου περιβάλλοντος, ετικέτα/παρακολούθηση/εντοπισμό, IoT, τεχνητή νοημοσύνη και αυτονομία και τεχνολογία φορητών συσκευών. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με εκπροσώπους από το τμήμα IDS Cyber ​​and Information Warfare (C&IW), καθώς και από το Γραφείο Ερευνών του Στρατού των ΗΠΑ, USASOC, SOCOM, JSOC και πολλούς άλλους.

Η αποστολή του ETI είναι να ενσωματώσει την αναδυόμενη τεχνολογία σε τοπικούς, πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς φορείς, προωθώντας την καινοτομία μέσω συνεργασιών συνεργασίας με τη βιομηχανία και τον ακαδημαϊκό κόσμο. Το Tech-Palooza είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της αποστολής σε δράση, συγκεντρώνοντας μια διαφορετική ομάδα οργανισμών για να συζητήσουν και να εξερευνήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία.

Το τμήμα C&IW της IDS είναι αφιερωμένο στην παροχή προηγμένων λύσεων στον κυβερνοχώρο και στον πόλεμο πληροφοριών σε κυβερνητικούς και εμπορικούς πελάτες. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων της στρατιωτικής επιστήμης μας έχει εκτενή εμπειρία στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, στις επιχειρήσεις πληροφοριών και στον ηλεκτρονικό πόλεμο και είναι σε καλή θέση για να βοηθήσει τους οργανισμούς να αμυνθούν έναντι του συνεχώς εξελισσόμενου τοπίου απειλών με ολοκληρωμένη υποστήριξη υλικοτεχνικής υποστήριξης.

Στο Tech-Palooza, η ομάδα C&IW θα είναι σε ετοιμότητα για να συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της υποδομής της κυβερνοασφάλειας και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχουν οι συμμετέχοντες σχετικά με τις υπηρεσίες τους. Ανυπομονούμε να συναντηθούμε με τους συμμετέχοντες και να μάθουμε περισσότερα για τις ανάγκες και τις προκλήσεις τους για την προστασία των υποδομών.

Συνολικά, το Tech-Palooza υπόσχεται να είναι μια πολύτιμη και ενημερωτική εκδήλωση για όποιον ενδιαφέρεται για την αναδυόμενη τεχνολογία και τις εφαρμογές της στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Το ETI έχει δεσμευτεί να συγκεντρώσει τα καλύτερα και λαμπρότερα μυαλά του κλάδου για να προωθήσει την καινοτομία και να προωθήσει την πρόοδο, και το Tech-Palooza είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δούμε αυτή την αποστολή σε δράση.

Μάθε περισσότερα