Η IDS International εξαγοράζει την DECO & GovSource

Η IDS International εξαγοράζει την DECO & GovSource

März 16, 2023 0 Von admin

Η IDS με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι εξαγόρασε την DECO και την GovSource, δύο κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών υποστήριξης εκπαίδευσης και ασφάλειας. Η DECO είναι μια παγκόσμια εταιρεία εκπαίδευσης και εξειδικευμένων τεχνικών υπηρεσιών, ενώ η GovSource είναι πρωτοπόρος στην ελίτ στην εκπαίδευση στρατιωτικών και επιβολής του νόμου για την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τα έθνη-εταίρους.

Η εξαγορά των DECO και GovSource επιτρέπει στην IDS να προσφέρει μια πλήρη σειρά στρατιωτικών επιστημών, προστασίας υποδομών και διπλωματικών και διεθνών σχέσεων. Η συγχώνευση παρέχει ένα πλήρες φάσμα δυνατοτήτων για την υποστήριξη των πολύπλοκων και κρίσιμων στρατιωτικών, υποδομών, τεχνολογικών και υλικοτεχνικών απαιτήσεων των πελατών μας.

Η IDS είναι μοναδικά τοποθετημένη για να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υλικοτεχνικής υποστήριξης σε κυβερνητικές υπηρεσίες, στρατιωτικούς οργανισμούς και οντότητες του ιδιωτικού τομέα. Συνδυάζοντας τους πόρους μας, είμαστε σε θέση να επεκτείνουμε σημαντικά την εμβέλεια και τις δυνατότητές μας για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της IDS, Nick Dowling, δήλωσε: «Συνδυάζοντας τις IDS, DECO και GovSource, συγχωνεύουμε τρεις εταιρείες με ξεχωριστά πλεονεκτήματα και ώριμες σχέσεις με τους πελάτες για να αντιμετωπίσουμε τα πιο περίπλοκα και κρίσιμα για την αποστολή προγράμματα στον κόσμο».

Η εξαγορά θα επιτρέψει επίσης στην IDS να ανταγωνίζεται για μεγαλύτερες, πιο σύνθετες συμβάσεις στον χώρο των κυβερνητικών υπηρεσιών. Ο Dowling πρόσθεσε, «Τα οφέλη και για τις τρεις εταιρείες είναι σημαντικά και η IDS είναι πλέον μια πλήρως ολοκληρωμένη εταιρεία κρατικών υπηρεσιών που είναι σε θέση να κερδίσει μεγαλύτερες, πιο σύνθετες συμβάσεις».

Η IDS International δεσμεύεται να παρέχει στρατιωτικές επιστημονικές υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας στους πελάτες μας. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την αποστολή μας να παρέχουμε υπηρεσίες και λύσεις παγκόσμιας κλάσης και η απόκτηση της DECO και της GovSource θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε τις δυνατότητές μας και να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον και τις ευκαιρίες που φέρνει αυτή η εξαγορά.

Διαβάστε περισσότερα