Καλλιτέχνης από το Σικάγο She’s Face, And It’s Facetime!

Καλλιτέχνης από το Σικάγο She’s Face, And It’s Facetime!

Januar 31, 2023 0 Von admin

Η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός She’s Face από το Σικάγο διασφαλίζει ότι η μουσική της είναι σκόπιμη. Εμπνευσμένο από τους ήχους R&B, ραπ και γκόσπελ, το She’s Face συνδυάζει όλες τις επιρροές της για να διαμορφώσει τον μουσικό της κόσμο.

Η μουσική είναι στο αίμα του She’s Face. Οι γονείς της, ιδιαίτερα ο πατέρας της, έπαιξαν αναπόσπαστο ρόλο στην εισαγωγή της στη μουσική. Συνεχώς περιτριγυρισμένος από μουσική παραγωγή και στούντιο στο σπίτι, ο καλλιτέχνης από το Σικάγο ενθουσιάστηκε από ήχους R&B, ραπ και γκόσπελ μουσικής από νεαρή ηλικία.

«Σε όλη μου την παιδική ηλικία, ο μπαμπάς μου με διαμόρφωσε μουσικά», μοιράστηκε το She’s Face. „Πάντα ένα στούντιο στο σπίτι όταν μέναμε μαζί… Με ώθησε απόλυτα στο φυσικό μου ταλέντο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.“

Από την παιδική χορωδία μέχρι το γκρουπ κοριτσιών του γυμνασίου, κάθε βήμα του μουσικού ταξιδιού μιας νεαρής She’s Face την προετοίμαζε να γίνει η σόλο καλλιτέχνης που είναι σήμερα. Τώρα, δημιουργεί μουσική που είναι «σαν μια ζεστή αγκαλιά» και καλεί τους ακροατές να γίνουν μέρος του κόσμου της. Το σινγκλ της „need this“ εμφανίστηκε στη λίστα αναπαραγωγής „In Rotation“ του Vocalo τον Ιανουάριο, το οποίο σημείωσε ότι ασχολείται με τις πιο δύσκολες πτυχές της αγάπης.

«Πολλές φορές οι άνθρωποι πέφτουν στην παγίδα να κρατούν τις παραλλαγές της «σύγχυσης» που προκαλεί ο πόθος», εξήγησε. «Πιστεύω ότι στην αγάπη υπάρχει διαύγεια και πρόθεση».

Αποφασισμένη να βρει τον μουσικό της χώρο, η She’s Face λέει ότι το τελευταίο της EP έχει κάτι για όλους. Νιώθει ότι το να κάνει αυτό που αγαπά συνοδεύεται από δοκιμασίες, αλλά δεν φοβάται να τις αντιμετωπίσει κατά μέτωπο.

Το She’s Face αναλύει επίσης πώς η πρόθεση είναι ένα σταθερό εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει όταν γράφει τη μουσική της, πώς η αλλαγή είναι το πιο σταθερό πράγμα στη ζωή της, το να παραμένει κίνητρο για τη δημιουργία μουσικής και να αισθάνεται ότι έχει τις ρίζες του στο όνομα του καλλιτέχνη της.


Ποια ήταν η μουσική που άκουγες περισσότερο ως παιδί; Πώς σας επηρεάζει αυτή η μουσική τώρα;

Άκουγα κυρίως ραπ, indie, R&B και αρκετά γκόσπελ. Ακούω την επιρροή στο πώς επιλέγω να στρώνω αρμονίες και μελωδίες περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Εντοπίζω επίσης την επιρροή στιχουργικά, έχω υπόψη μου πώς επιλέγω να εκφράσω πράγματα καθώς μεγαλώνω. Οι λέξεις είναι τόσο δυνατές.

Ποια είναι η ιστορία πίσω από το όνομα του καλλιτέχνη σας;

Το „Face“ είναι ένα οικογενειακό όνομα. Δεν το έχω περάσει ποτέ, οπότε σε πολλούς ανθρώπους ένιωσα σαν ένα κοινωνικό rebrand όταν βγήκα ως καλλιτέχνης. Αλλά για τους πιο στενούς μου φίλους και την οικογένειά μου, αυτό ήμουν εγώ που πλησίαζα πιο κοντά στις ρίζες μου. Με γνώριζαν ήδη από κοντά ως «Πρόσωπο». Η αδερφή του (θείας) του μπαμπά μου μου έδωσε το όνομα ως μωρό, γιατί όταν πεινούσα, ρουφούσα το μάγουλο όποιου με κρατούσε.

Τι σας ώθησε πρώτα στη μουσική;

Οι γονείς μου γνωρίστηκαν στο συγκρότημα, γι‘ αυτό μου αρέσει να λέω ότι γνώρισαν και οι δύο. Σε όλη μου την παιδική ηλικία, ο μπαμπάς μου με διαμόρφωσε μουσικά. Πάντα ένα στούντιο στο σπίτι όταν μέναμε μαζί. Φυσικά, ήμουν σε χορωδία στην εκκλησία. Προς το γυμνάσιο, με πήρε με έναν ατζέντη για συναυλίες. Έγινα μέλος μιας ομάδας κοριτσιών, έκανα συνεχείς πρόβες για αυτό και τη δική μου καριέρα… Ήταν πολλά. Με ώθησε απόλυτα στο φυσικό μου ταλέντο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης στο Σικάγο με τον οποίο θα θέλατε να συνεργαστείτε; Ποιος και γιατί; ,

Σίγουρα, τόσα πολλά στην πραγματικότητα. Θα ονομάσω δύο. Μόλις βρήκα το Kayo (South Side). Απλώς έπεσε, επίσης, είναι χρυσός. Γίνεται τόσο προσωπικός στιχουργικά, που θαυμάζω πώς λέει μια ιστορία. Θα είχαμε ένα χτύπημα σίγουρα.

Kiraly Payne, αυτός και εγώ είμαστε σε επαφή τώρα για να συνεργαστούμε. Ανυπομονώ πολύ για αυτό. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος. Ένας από τους λίγους ανθρώπους που αναμειγνύονται με τρόπο που μου αρέσει χωρίς συνεννόηση.

Πώς θα περιγράφατε τον ήχο σας σε κάποιον που δεν είναι εξοικειωμένος με τη μουσική σας;

Η μουσική μου είναι για μένα αλλόκοτη. Όλα όσα έχω κυκλοφορήσει μέχρι τώρα είναι εσκεμμένα εύπεπτα. Ακόμα μαθαίνω ποιος είναι ο κόσμος μου, αλλά βρίσκω λίγο περισσότερο από αυτό με κάθε τραγούδι που ανακατεύω.
Ο καλύτερος τρόπος που έχω ακούσει να το περιγράφει είναι μια ζεστή αγκαλιά. Νομίζω ότι αυτή η περιγραφή θα παραμείνει σχετική για λίγο ακόμα, αλλά θα γίνω πειραματικός τελικά.

Το single σας „need this“ εμφανίζεται στη λίστα αναπαραγωγής „In Rotation“ του Ιανουαρίου του Vocalo. Πείτε μας την ιστορία πίσω από τη δημιουργία αυτού του σινγκλ — τυχόν προκλήσεις που έπρεπε να ξεπεράσετε;

Ήμουν τόσο άρρωστος όσο ήμουν εδώ και πολύ καιρό όταν το ηχογράφησα και το προϊόν με εξέπληξε. Δεν πάλεψα τον εαυτό μου για να είμαι τέλειος, απλώς πήγα. Εκτιμώ αυτή την προσπάθεια, γιατί η μίξη είναι πολύ καλή για το σημείο που βρίσκομαι τώρα και είναι φωνητικά ειλικρινής. Το τραγούδι είναι για τον πόθο, την προσκόλληση και τις κενές υποσχέσεις… που μπερδεύονται ως στιγμές πραγματικής σύνδεσης. Πολλές φορές οι άνθρωποι πέφτουν στην παγίδα να κρατιούνται από τις παραλλαγές της «σύγχυσης» που προκαλεί η λαγνεία. Πιστεύω ότι στην αγάπη υπάρχει διαύγεια και πρόθεση.

Τι γίνεται με τον ήχο σας πιστεύετε ότι σας ξεχωρίζει από άλλους καλλιτέχνες;

Είναι groovy και ελκυστικό. Το «χρειάζομαι αυτό» είναι απολύτως αισθησιακό. Αλλά το EP μου έχει ένα κομμάτι για όλους, πολλοί από τους γονείς των συνομηλίκων μου τρέχουν το „Shadows“ ασταμάτητα. Το κοινό μου είναι τεράστιο και σκοπεύω να το διατηρήσω έτσι.

Αυτό που θα έλεγες είναι το [most] δύσκολο κομμάτι της συγγραφής μουσικής;

Το να είσαι σκόπιμος. Είναι εύκολο να πεις οτιδήποτε και να τροφοδοτήσεις οποιαδήποτε εκδοχή του εαυτού σου, αλλά πολλές φορές έχω πολύ ιδιαίτερες διαθέσεις που θέλω να δημιουργήσω στιχουργικά. Το να παραμένω πιστός σε αυτή την πρόθεση μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά μπροστά σε αυτήν εκμεταλλεύομαι την ικανότητα απλώς να αλλάζω οπτικές γωνίες.

Πώς μπορείτε να παραμείνετε κίνητρο για να κάνετε περισσότερη μουσική;

Είναι πολύ εύκολο γιατί μου αρέσει αυτό. Πάντα ήθελα να μπορώ να κάνω τα δικά μου τραγούδια. Η πιο δύσκολη σχέση μου με τη μουσική ήταν η σκηνή όπου μπορούσα να τραγουδήσω, αλλά δεν μπορούσα να γράψω, δεν μπορούσα να ανακατεύω, δεν μπορούσα να ηχογραφήσω… Οι πόνοι ανάπτυξης είχαν ως αποτέλεσμα στοιχεία ντροπαλότητας, αλλά είμαι πολύ παθιασμένος με την τέχνη μου και Είμαι ευγνώμων που είμαι αρκετά υπομονετικός για να μάθω.

Από όταν πρωτοξεκίνησες μέχρι τώρα, ποιο είναι το μόνο πράγμα που ήταν το πιο συνεπές στη ζωή σου;

Αλλαγή. Έχω αναπτύξει πολύ καλύτερη σχέση με την αλλαγή από ό,τι ξεκίνησα. Νιώθω πολύ ενθουσιασμένος για αυτό τώρα γιατί ο Θεός φωτίζει τις στροφές στο μονοπάτι μου κάθε φορά. Είναι όλα ψυχικά. Θεέ μου, επομένως η αγάπη και η αλλαγή είναι συνεπείς στη ζωή μου.

Τι δουλεύεις μετά; Νέα μουσική? Ζωντανές παραστάσεις? Τι πρέπει να περιμένουν οι ακροατές;

Αναμένετε ανύψωση. Ήρθε η ώρα να πεις σε έναν φίλο να πει σε έναν φίλο… είναι το Facetime!


Ακολουθήστε το She’s Face Κελάδημα και Ίνσταγκραμκαι μεταδώστε τη μουσική της στο Spotify παρακάτω:

Συνέντευξη και γραπτή εισαγωγή από τον Joshua X. Miller

Επεξεργάστηκε για λόγους έκτασης και σαφήνειας από τον Morgan Ciocca

Περισσότερα από το Vocalo: