Κριτικές The Reel Critic „You People“

Κριτικές The Reel Critic „You People“

Januar 28, 2023 0 Von admin

Αυτή την εβδομάδα, ο Reggie Ponder εξετάζει τη νέα διαφυλετική romcom Εσείς άνθρωποιμε πρωταγωνιστές τους Jonah Hill και Lauren London.

Εσείς άνθρωποι είναι μια πρωτότυπη ιστορία που γράφτηκε από τον Kenya Barris και τον Jonah Hill που προορίζεται να σχολιάσει τις σύγχρονες φυλετικές σχέσεις μεταξύ των ασπρόμαυρων κοινοτήτων μέσα από έναν κωμικό φακό. Η ταινία είναι γεμάτη με ένα πρωταγωνιστικό καστ, με τους Jonah Hill, Lauren London, Eddie Murphy , η Nia Long, η Julia Louis-Dreyfus, ο David Duchovny και άλλοι. Στην ταινία, ο Ezra Cohen (Jonah Hill) μπερδεύει κατά λάθος την Amira Mohammed (Lauren London) με οδηγό Uber – αλλά αυτή η τυχαία συνάντηση τους οδηγεί στο να ξεκινήσουν μια σοβαρή σχέση, η οποία, με τη σειρά της, σημαίνει ότι οι οικογένειές τους πρέπει να συναντηθούν… και ακολουθεί το χάος καθώς το διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο των οικογενειών τους συγκρούονται.

Μεταδώστε τις σκέψεις του Reggie „The Reel Critic“ Ponder για την ταινία τώρα στο Spotify. Εσείς άνθρωποι είναι στους κινηματογράφους και είναι διαθέσιμο για ροή στο Netflix.


Ακολουθήστε τον Reggie “The Reel Critic” στο Ponder Κελάδημα και Ίνσταγκραμ

Παραγωγός και οικοδεσπότης είναι ο Reggie Ponder

Εισαγωγή γραμμένη από τον Omi Salisbury

Περισσότερα από το Vocalo: