Μέτρηση πειθούς για εκστρατείες – The Partnership Project

Μέτρηση πειθούς για εκστρατείες – The Partnership Project

Januar 25, 2023 0 Von admin

Κόμβος Καινοτομίας
/ Περισσότερες πληροφορίες και δεδομένα

Μέτρηση πειθούς για καμπάνιες

Αυτή η μελέτη περίπτωσης και η σύντομη σύνοψη του διαδικτυακού σεμιναρίου συνοψίζουν πέντε δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σχετικά με το θέμα των μελετών πειθούς. Γνωστές και ως „ανύψωση επωνυμίας“, οι μελέτες πειθούς μπορεί να είναι πολύτιμες εάν η επιρροή απόψεων (όχι κλικ) είναι ο πρωταρχικός στόχος της καμπάνιας σας.

Τέτοιες μελέτες γίνονται όλο και πιο προσιτές και αποτελεσματικές τα τελευταία χρόνια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έρευνα για να απαντηθούν ερωτήσεις ή να αξιολογηθεί ο πιθανός αντίκτυπος των διαφημίσεων πριν από την κυκλοφορία της καμπάνιας. Οι μελέτες πειθούς χρησιμοποιούνται επίσης για τη μέτρηση της απόδοσης εντός της αγοράς μιας καμπάνιας και του βαθμού στον οποίο έχει επηρεάσει τις απόψεις μετά την εκτέλεσή της.

Το 2020, η ομάδα Innovation Hub συνεργάστηκε με το Combined Defense Project μαζί με το Clean Water Fund και την Εθνική Ομοσπονδία Άγριας Ζωής. Μαζί, εφαρμόσαμε πιλοτικά διάφορους προμηθευτές και προσεγγίσεις μελέτης πειθούς. Τα ευρήματά μας παρουσιάζονται σε αυτή τη μελέτη περίπτωσης και σε διαδικτυακό σεμινάριο.Καφέ και άσπρη κουκουβάγια αχυρώνα σε ένα χωράφι με αγριολούλουδα

Καινοτομήστε μαζί μας

Είμαστε μαζί σε αυτό – και καλωσορίζουμε τις ερωτήσεις, τις συνεισφορές και τις ιδέες σας.

Απευθυνθείτε σε:

  • ζητήστε πρόσβαση στους πόρους του Hub
  • λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις σχετικά με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες
  • συνεργάζονται σε έργα έρευνας ή δεδομένων, μοιράζονται εργασίες που θα ωφελήσουν την περιβαλλοντική κοινότητα