Οι πιο αποτελεσματικές ιδέες για τον εντοπισμό φθηνών πτήσεων – ήταν ο Do Yuncu

Οι πιο αποτελεσματικές ιδέες για τον εντοπισμό φθηνών πτήσεων – ήταν ο Do Yuncu

Januar 18, 2023 0 Von admin

Το να οργανώσεις διακοπές χωρίς να κάνεις τρύπα στην τσέπη σου είναι αρκετά δύσκολο. Τα έξοδα ταξιδιού, τα αεροπορικά εισιτήρια, το ξενοδοχείο παραμένουν, συνολικά είναι αρκετά υψηλότερα και κυνηγώντας με αυτά τα έξοδα αποθαρρυνόμαστε και αναβάλλουμε το ταξίδι ή τα ταξίδια μας. Αλλά, αν φροντίσουμε για μια χούφτα μικροσκοπικών παραγόντων, μπορούμε να εξοικονομήσουμε μια μεγάλη περιουσία και να απολαύσουμε ευχάριστα αυτό το πολυαναμενόμενο ταξίδι.

Ο εντοπισμός εξαιρετικών προσφορών σε πτήσεις και ξενοδοχεία είναι δυσκίνητος, αλλά όλοι μας μπορούμε να κάνουμε μια μικρή πολύ περισσότερη εργασία όταν θέλουμε ως ανταμοιβή ένα προτιμώμενο ταξίδι εντός των προϋπολογισμών μας. Εδώ είναι μερικές οδηγίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε φθηνές πτήσεις.

– Διατηρήστε ευέλικτες τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Η ευελιξία στις ημερομηνίες σας σάς επιτρέπει να λαμβάνετε πολύ καλύτερες προσφορές σε σύγκριση με αυτές σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Επαληθεύστε για τις τιμές των πτήσεων πριν και μετά από είκοσι μία συγκεκριμένες ημέρες για να πάρετε μια ιδέα. Θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε τη διάκριση κόστους για αυτή τη μέτρια περίοδο.

– Επίσης, η ευελιξία με τον προορισμό συνιστάται να συναντήσετε φθηνές πτήσεις. Οι πτήσεις προς ένα συγκεκριμένο μέρος στο οποίο θέλετε να πάτε μπορεί να είναι δαπανηρές, αλλά υπάρχουν αρκετοί προορισμοί όπου ακριβώς οι τιμές των πτήσεων είναι εξαιρετικά χαμηλού κόστους.

– Αν θέλετε διακοπές με προϋπολογισμό, προτείνεται να αναζητήσετε έναν οικονομικό αερομεταφορέα και όχι αυτούς τους ακριβούς. Οι υψηλές τιμές σάς παρέχουν δωρεάν γεύματα ενώ ταξιδεύετε και μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια, αλλά ορισμένες ανέσεις μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο όταν έχουμε τον προϋπολογισμό μας.

– Τα ταξίδια διαλείμματος είναι τα καλύτερα για να λάβετε μια προσφορά χαμηλού κόστους. Αντί για απευθείας πτήσεις, η επιλογή πτήσεων που έχουν ταξίδια διαλείμματος ή που περιλαμβάνουν αλλαγή πτήσεων, αν και τα ταξίδια μειώνουν τα έξοδα.

– Εάν οι τιμές πτήσεων προς ένα συγκεκριμένο μέρος είναι υψηλές, αναζητήστε κάποιες εναλλακτικές διαδρομές. Εκτός από το να εξοικονομήσετε μετρητά πηγαίνοντας σε εναλλακτικές διαδρομές, έχετε ακόμη και την πιθανότητα να δείτε ένα νέο μέρος χωρίς επιπλέον κόστος ταξιδιού.

– Μερικές φορές, οι οργανισμοί πτήσεων δημοσιεύουν κατά λάθος χαμηλές τιμές για τις πτήσεις τους. Συνεχίστε να περιηγείστε στο γραμματοκιβώτιό σας κάθε μέρα για τέτοιες προσφορές και πάρτε τις αμέσως πριν οι εταιρείες καλύψουν το κόστος τους.

– Πολλοί μεταφορείς έχουν μειώσει ακόμη και τις τιμές για να ανταγωνιστούν άλλους αερομεταφορείς. Είναι Αεροπορικά εισιτήρια από Ισφαχάν προς Αχβάζ να κλείσετε τα εισιτήριά σας καθώς αυτού του είδους οι τιμές είναι διαθέσιμες μόνο για μία ημέρα ή για λίγες μέρες.

– Δεν σας παρέχει κάθε μηχανή αναζήτησης την ίδια τιμή για την ίδια πτήση. Κάντε μια διεξοδική αναζήτηση σε μια χούφτα μηχανές αναζήτησης και αποκτήστε μερικές καλύτερες ευκαιρίες για εσάς.

– Η αναζήτηση με ταξιδιωτικά γραφεία στο διαδίκτυο είναι ανώτερη, καθώς έχουν πρόσβαση σε τεράστιες βάσεις δεδομένων αεροπορικών εταιρειών και μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τις καλύτερες ευκαιρίες.

– Εάν ταξιδεύετε συχνά, ενδέχεται να έχετε συγκεντρώσει κάποιους πόντους ανταμοιβής. Μπορείτε να εξαργυρώσετε αυτούς τους πόντους για έκπτωση ή δωρεάν εισιτήριο μερικές φορές εάν οι πόντοι είναι περισσότεροι. Δεν είναι λίγοι αυτοί που το γνωρίζουν αυτό.

– 1 κρίσιμο σημείο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι τα ποσοστά είναι υψηλότερα για τα Σαββατοκύριακα και είναι σημαντικά λιγότερα γύρω στα μέσα της εβδομάδας, όπως την Τρίτη και την Τετάρτη.

– Είναι πολύ καλύτερο να αναζητάτε πτήσεις νωρίς το πρωί καθώς οι αεροπορικές εταιρείες δημοσιεύουν τις νέες τιμές και προσφορές τους τα μεσάνυχτα.

Υπάρχουν εκατοντάδες δολοφονικές προσφορές από τις αεροπορικές εταιρείες. Έχετε υπομονή και συνεχίστε την περιήγηση για εξαιρετικές προσφορές και πτήσεις σε χαμηλές τιμές.