Ο ήχος του Chicago Singer Saneit Renews The Spirit

Ο ήχος του Chicago Singer Saneit Renews The Spirit

Januar 23, 2023 0 Von admin

Η τραγουδίστρια και συνθέτης από το Σικάγο, Saneit, ουσιαστικά κάθισε με τη Vocalo για να εμβαθύνει στο πώς η αγάπη της για τη μουσική οδήγησε στην ίδρυση ενός πρακτορείου δημοσίων σχέσεων, πώς της άνοιξε πόρτες το πλέξιμο μαλλιών και για τη νέα μουσική που οδήγησε από κοντά της.

Saneit από τον Karl Ray; φωτογραφία ευγενική προσφορά του Saneit.

Με καταγωγή από τη δυτική πλευρά του Σικάγο, η Saneit έχει ανοίξει έναν δρόμο για τον εαυτό της ως καλλιτέχνης της μουσικής, στέλεχος δημοσίων σχέσεων και πολλά άλλα κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Από την παιδική της ηλικία, η Saneit κρατάει σημειώσεις από μουσικά εικονίδια όπως η Whitney Houston, η Mariah Carey και η Lauryn Hill. Τώρα, η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός της R&B είναι παθιασμένη με το να κάνει τη μουσική της άψογη και το σινγκλ της «Nothing Like Them», που εμφανίζεται στη λίστα αναπαραγωγής «In Rotation» της Vocalo τον Ιανουάριο, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του φωνητικού της ελέγχου και των ισχυρών μηνυμάτων της.

„Αυτό το τραγούδι προήλθε από μια ερωτική στιγμή“, μοιράστηκε η Saneit. «Το να βιώνεις την ανταποδοτική αγάπη είναι απαράμιλλη. Αλλά έπρεπε να γίνει γνωστό ότι δεν είμαι κάτι για να παίξω».

Μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο Howard, αφοσιώθηκε στο να συνδυάζει την αγάπη της για τη μουσική και τις επιχειρήσεις και ίδρυσε το δικό της πρακτορείο δημοσίων σχέσεων, το Thirteen Eleven. Η εταιρεία της επιτρέπει να καλλιεργήσει μια δημιουργική κοινότητα και να παρέχει σε άλλους καλλιτέχνες τους πόρους που χρειάζονται για να πετύχει.

«Οι επιχειρήσεις μου και η μουσική μου πάνε χέρι-χέρι», δήλωσε ο Saneit. «Ξεκινάω κάτι φρέσκο ​​και έτοιμο να ανανεώσω τη διάθεσή μας».

Η Saneit συζήτησε επίσης για την ενασχόληση με την τελειομανία, το νόημα πίσω από το όνομα του καλλιτέχνη, ένα νέο EP που θα κυκλοφορήσει φέτος και το πλέξιμο των μαλλιών της, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα ως μέρος της εμφάνισης της Missy Elliot στα American Music Awards.

Φωτογραφία από τον Moody, ευγενική προσφορά του Saneit.

Από ποια πλευρά της πόλης είστε; Πώς πιστεύεις ότι αυτό επηρεάζει τη μουσική σου, αν επηρεάζει καθόλου;

Είμαι από το West Side. Δεν νομίζω ότι μόνο η δική μου πλευρά της πόλης επηρέασε τη μουσική μου επειδή πέρασα χρόνο σε διάφορα μέρη της πόλης. Πήγα στο σχολείο στο North Side το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου και τα εφηβικά μου χρόνια στο East Side. Σίγουρα με έκανε να ονειρεύομαι μεγάλα και να θέλω περισσότερα για τον εαυτό μου από αυτά που έβλεπα στην κοινότητά μου.

Ποια είναι μερικά μουσικά εικονίδια που σας ενέπνευσαν να κάνετε μουσική; Τι σε ενέπνευσαν;

Τα μουσικά εικονίδια που με ενέπνευσαν είναι η Whitney Houston, η Mariah Carey, η Lauryn Hill, η Monica, η Brandy, η Missy Elliot και η λίστα συνεχίζεται. Λατρεύω το πώς η προσωπικότητά τους λάμπει μέσα από τη μουσική τους και κατέχουν τις φωνές τους. Πάντα τους ακούω για έμπνευση.

Όταν δημιουργείτε τη μουσική σας, πότε μπορείτε να πείτε ότι είναι καλή;

Όταν δημιουργώ μουσική μπορώ να πω ότι είναι καλό όταν ενθουσιάζομαι πολύ. Αρχίζω να βλέπω ιδέες στο μυαλό μου για το πώς να το προωθήσω και πώς θα ήταν το βίντεο.

Από πού προήλθε το όνομα του καλλιτέχνη σας;

Το όνομα καλλιτέχνη μου είναι το γενέθλιο όνομα μου. Σημαίνει ευλογίες ειρήνης.

Είσαι πιο περήφανος που τελειώνεις ένα τραγούδι και το κυκλοφορείς ή προστίθεται στην προσωπική λίστα αναπαραγωγής ενός ακροατή; Γιατί;

Είμαι τόσο περήφανος γι‘ αυτό. Μου αρέσει να με αναγνωρίζουν οι άλλοι χωρίς δύναμη. Είναι υπέροχο να γνωρίζω ότι άλλα άτομα με προσθέτουν στις λίστες αναπαραγωγής τους.

Μιλήστε μας για το τραγούδι σας „Nothing Like Them“, που εμφανίζεται στη λίστα αναπαραγωγής „In Rotation“ του Ιανουαρίου του Vocalo. Πώς προέκυψε;

Αυτό το τραγούδι ήρθε από μια ερωτική στιγμή. Η εμπειρία της ανταποδοτικής αγάπης είναι απαράμιλλη. Αλλά έπρεπε να γίνει γνωστό ότι δεν είμαι κάτι για να παίξω.

Ποιο ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι της δημιουργίας του τραγουδιού; Γιατί;

Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να τραγουδάω ξανά και ξανά μέχρι να το καταφέρω σωστά. Είμαι κάπως τελειομανής όσον αφορά την ηχογράφηση.

Έχετε επίσης τη δική σας εταιρεία, την Thirteen Eleven PR. Τι σας ώθησε να δημιουργήσετε τη δική σας εταιρεία δημοσίων σχέσεων;

Η εταιρεία δημοσίων σχέσεων μου ήταν πάντα ένας στόχος μου. Πήρα το πτυχίο μου στις δημόσιες σχέσεις και τη γραφιστική από το Πανεπιστήμιο Howard. Όταν ήμουν στο σχολείο εμπνεύσθηκα να ξεκινήσω μια εταιρεία, αλλά δεν ήξερα πότε. Το Thirteen Eleven είναι η ημερομηνία των γενεθλίων του αείμνηστου αδελφού μου Μπράντον.

Ποιες ευκαιρίες σας ενθουσιάζουν περισσότερο με τη νέα εταιρεία; Πώς ελπίζετε να το χρησιμοποιήσετε για να επηρεάσετε τη μουσική σκηνή του Σικάγο στο σύνολό της;

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που χρησιμοποιώ τους πόρους μου για να συνδεθώ με περισσότερους καλλιτέχνες στη μουσική σκηνή του Σικάγο. Ξεκινάω κάτι φρέσκο ​​και έτοιμο να ανανεώσω τη διάθεσή μας. Όλοι μπορείτε να περιμένετε γεγονότα που ξεκινούν το τρίτο τρίμηνο.

Είσαι και hair braider, και ήσουν [on the team that] έπλεξε τα μαλλιά της Missy Elliott για τα American Music Awards. Πώς βρήκες αυτή την ευκαιρία; Μοιράστηκε μαζί σας κάποια σοφία σχετικά με τη μουσική, και αν ναι, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας ένα παράδειγμα;

Ενώ ήμουν στο Λος Άντζελες βοήθησα επίσης μια διασημότητα, την Kia Harper. Με οδήγησε στην ευκαιρία. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες για αυτήν την εμπειρία, αλλά θα πω ότι η Missy Elliot είναι όμορφη μέσα και έξω. Η παρουσία της μου ήταν αρκετό.

Φωτογραφία του Karl Ray, ευγενική προσφορά του Saneit.

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης και μουσικός καλλιτέχνης, τι σας δίνει κίνητρο για να συνεχίσετε και τις δύο σταδιοδρομίες σας;

Οι επιχειρήσεις μου και η μουσική μου πάνε χέρι-χέρι. Ναι, είμαι καλλιτέχνης και αυτή είναι η προτεραιότητά μου, αλλά το να κάνω μαλλιά και μακιγιάζ μου άνοιξε τόσες πολλές πόρτες. Πάντα συναντώ τους σωστούς ανθρώπους τη σωστή στιγμή. Τα δώρα μου κάνουν χώρο για μένα και κρατούν τους λογαριασμούς μου πληρωμένους.

Αν μπορούσατε να δώσετε μια συμβουλή σε έναν νεότερο σας, ποια θα ήταν αυτή και γιατί;

Η συμβουλή που θα έδινα στους νεότερους θα ήταν να μην μοιράζομαι πολλά. Οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να ξέρουν τα πάντα. Αυτό αποτρέπει τους ανθρώπους από το να σας απασχολήσουν τα όνειρά σας.

Με τι ασχολείστε δημιουργικά τώρα; Κανένα νέο έργο;

Αυτή τη στιγμή δουλεύω σε ένα EP. Θέλω να είναι άψογο, οπότε δεν έχω ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα. Έρχεται φέτος όμως, σίγουρα!

Φωτογραφία από την Dominique, ευγενική προσφορά του Saneit.

Ακολουθήστε τη Saneit Κελάδημα και Ίνσταγκραμκαι μεταδώστε τη μουσική της στο Spotify παρακάτω.

Συνέντευξη και γραπτή εισαγωγή από τον Joshua X. Miller

Επεξεργάστηκε για λόγους έκτασης και σαφήνειας από τον Morgan Ciocca

Περισσότερα από το Vocalo: