Χρησιμοποιώντας το πλεόνασμα σας για να αντισταθμίσετε την επισιτιστική ανασφάλεια

Χρησιμοποιώντας το πλεόνασμα σας για να αντισταθμίσετε την επισιτιστική ανασφάλεια

Dezember 7, 2022 0 Von admin
(Τελευταία ενημέρωση στις: 23 Μαρτίου 2020)

Ως συνεργάτης της Amazon κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Το τεύχος Σεπτεμβρίου 2018 του Mother Earth Living ανέδειξε έναν καινοτόμο τρόπο δωρεάς τροφίμων πέρα ​​από τις ετήσιες εορταστικές εκδηλώσεις για το τέλος του έτους. Εάν καλλιεργείτε τρόφιμα, έχετε την ευκαιρία να καταπολεμήσετε την επισιτιστική ανασφάλεια.

Καλύτερα από δωρεές σε μετρητά, οι αγρότες της αυλής, οι κηπουροί και άλλοι μπορούν να δωρίσουν πλεονάζουσα σοδειά σε αποθήκες τροφίμων.

Στατιστικά επισιτιστικής ανασφάλειας

Οι χαμένοι ή χαμηλοί μισθοί, το χρέος, το χαμηλό σταθερό εισόδημα και το υψηλό κόστος παντοπωλείου (ειδικά τα προϊόντα) μπορεί να αφήσουν άτομα και οικογένειες αβέβαιες από πού θα προέλθει το επόμενο γεύμα τους. Μερικά στατιστικά στοιχεία:

Υπηρεσία Οικονομικής Έρευνας USDA (2017):

 • 3 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ είχαν χαμηλή επισιτιστική ασφάλεια.
 • 8 εκατομμύρια νοικοκυριά των ΗΠΑ είχαν κάποια στιγμή πολύ χαμηλή επισιτιστική ασφάλεια.
 • 7 εκατομμύρια ενήλικες ζούσαν σε νοικοκυριά με πολύ χαμηλή επισιτιστική ασφάλεια.
 • 5 εκατομμύρια παιδιά ζούσαν σε επισιτιστικά νοικοκυριά στα οποία τα παιδιά, μαζί με τους ενήλικες, ήταν επισιτιστικά ανασφαλή.
 • Το 9 τοις εκατό των γυναικών που ζούσαν μόνες είχαν επισιτιστική ανασφάλεια.
 • Το 4 τοις εκατό των ανδρών που ζούσαν μόνοι ήταν επισιτιστικά ανασφαλείς.

The State of Senior Hunger in America, 2016 (Η αναφορά κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2018):

 • 4,9 εκατομμύρια ηλικιωμένοι είχαν επισιτιστική ανασφάλεια, από 6,3% το 2007
 • 3,7 εκατομμύρια ηλικιωμένοι που είχαν οριακά επισιτιστική ανασφάλεια

Συνέπειες της Επισιτιστικής Ανασφάλειας στην Υγεία

Ερευνητικές μελέτες έχουν συνδέσει μεταξύ της επισιτιστικής ανασφάλειας και των υψηλών ποσοστών επισκέψεων στα επείγοντα, νοσηλειών. Για παράδειγμα, ερευνητές στο Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια διαπίστωσε ότι πολλοί ενήλικες ηλικίας 20 έως 38 ετών με προδιαβήτη ή διαβήτη τύπου 2 ήταν ανασφαλείς ως προς τα τρόφιμα.

Πραγματικά, δεν είναι περίεργο. Η παλιά ισπανική παροιμία «Η πείνα κάνει μια καλή σάλτσα» ισχύει. ένα άτομο θα πάρει ό,τι είναι διαθέσιμο, ακόμα κι αν το φαγητό στερείται θρεπτικών. Πολλές χρόνιες ασθένειες όπως ο διαβήτης τύπου 2, η παχυσαρκία, η υψηλή αρτηριακή πίεση και η κατάθλιψη συνδέονται με τη διατροφή.

Ενώ ορισμένοι ερευνητές λένε ότι χρειάζονται περαιτέρω μελέτες για να καθοριστεί εάν η αύξηση της διαθεσιμότητας διατροφικά υγιών τροφίμων θα έχει θετικό αντίκτυπο στην υγεία, έργα όπως το σύστημα υγείας Geisinger Φρέσκο ​​φαγητό Φαρμακείο δείξει ότι το κάνει ξεκάθαρα.

Η απάντηση είναι να μεγαλώνεις – Η αυλή/το αγρόκτημα/το υπόγειό σου

Πηγή: Pixabay

Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Διατροφικής Βοήθειας (SNAP) στο πλαίσιο της Υπηρεσίας Τροφίμων και Διατροφής του USDA δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους με χαμηλό εισόδημα να αγοράζουν τα περισσότερα τρόφιμα. Γνωρίζατε όμως ότι διαθέτει επίσης όχι μόνο φρέσκα προϊόντα αλλά και σπόρους και φυτά;

Ένα πρόγραμμα, SNAP-Επιμ, παρέχει κοινοτική εκπαίδευση και πόρους που ενθαρρύνουν την αγορά φρέσκων προϊόντων με περιορισμένο προϋπολογισμό. Η SNAP εργάζεται επίσης για να διασφαλίσει ότι οι αποδέκτες της μπορούν να ψωνίσουν στις αγορές των αγροτών.

Πέρα από το SNAP υπάρχουν προγράμματα που ενθαρρύνουν τη διανομή φρέσκων τροφίμων. Ορισμένοι επιτρέπουν στους κήπους του σπιτιού και της κοινότητας να έχουν μερίδιο.

Οργανισμοί Garden to Pantry

Πλούσια Συγκομιδή

Αυτός ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός έχει ένα μητρώο με πάνω από 8.000 αποθήκες τροφίμων στις ΗΠΑ που δέχονται φρέσκα προϊόντα από το σπίτι και τους κοινοτικούς κήπους. Εκπαιδεύει επίσης για τη σπατάλη τροφίμων και την πείνα. Οι κηπουροί μπορούν να εγγραφούν για δωρεάν παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των σπόρων, των συμβουλών και των διαγωνισμών.

Σύμφωνα με τον χάρτη τους, το Mid-Atlantic φιλοξενεί πάρα πολλά ντουλάπια. Πληκτρολογήστε το δικό σας ταχυδρομικός κώδικας για να βρείτε τους πιο κοντινούς σας.

Φυτέψτε μια σειρά για τους πεινασμένους (PAR)

Ένα πρόγραμμα που βοηθά στην ανάπτυξη κοινοτικών κήπων. Με μεγαλώνοντας μια σειρά κήπου αποκλειστικά για δωρεά, από το 1995 οι κήποι PAR έχουν προσφέρει πάνω από 20 εκατομμύρια λίβρες φρέσκων τροφίμων σε ντουλάπια.

Προγράμματα γύρω από το Mid-Atlantic

Περιφερειακός Συνεταιρισμός Μεσοατλαντικού (MARC)

Περίπου 1,5 εκατομμύρια λίβρες προϊόντων διανέμονται σε 23 ντουλάπια κάθε μήνα μέσω αυτού του περιφερειακού συνεταιρισμού. Αυτό μπορεί να είναι περισσότερο μια επιλογή για μικρούς αγρότες παρά για οικιακούς κηπουρούς. Επισκεφθείτε τους δικτυακός τόπος Για περισσότερες πληροφορίες.

Ντέλαγουερ

Παραγωγή για κατοίκους του Delaware είναι ένα πρόγραμμα που προσκαλεί μικρούς καλλιεργητές, αγρότες και κηπουρούς να αφήσουν τη συγκομιδή τους σε 9 τοποθεσίες στο Μίλφορντ και το Νιούαρκ, από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 8:30 π.μ. και 4 μ.μ.

Περιοχή της Κολούμπια

ο Κεντρική κουζίνα DC με χαρά δέχεται όλες τις δωρεές προϊόντων στο 425 2nd St., ΒΔ. Η Amy Bachman, Διευθύντρια Προμηθειών και Αειφορίας, ζητά να συμπληρώσετε οπωσδήποτε την απόδειξή τους πριν πάτε.

Μέριλαντ

Αγρόκτημα σε Τράπεζα Τροφίμων πρόγραμμα της Maryland Food Bank προσκαλεί τους αγρότες να κάνουν δωρεές από:

 1. αποστολή ή παραλαβή της περίσσειας των καλλιεργειών τους
 2. καλλιεργούν καλλιέργειες ειδικά για την τράπεζα τροφίμων
 3. ανοιχτά χωράφια για σταχυδρομεία από εθελοντές της τράπεζας τροφίμων

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για οικιακούς καλλιεργητές ή κηπουρούς.

New Jersey

Η Gleny Herlihy, Food Sourcing Manager για την Community Food Bank New Jersey, συνιστά εντοπίζοντας ένα κοντινό σούπας ή ντουλάπι τροφίμων για να φτιάξετε μια ρύθμιση.

Πενσυλβάνια

Πρόγραμμα φρέσκιας παραγωγής Η εταιρεία Feeding Pennsylvania λέει ότι προμηθεύεται τρόφιμα που εισέρχονται στην Πολιτεία μέσω του λιμανιού της Πενσυλβάνια και από φάρμες. Δεν γίνεται καμία αναφορά σε κήπους σπιτιών ή αγροκτήματα στην πίσω αυλή.

Βιργινία

Ομοσπονδία Τραπεζών Τροφίμων Αγροκτήματα σε Τράπεζες Τροφίμων Το πρόγραμμα βοηθά τους αγρότες που κάνουν χρήση του Πίστωση φόρου δωρεάς καλλιεργειών τροφίμων με την ανάκτηση των γενικών εξόδων τους, όπως τα τέλη ΔΤΦ, στη διαδικασία δωρεάς.

Δεν βρέθηκαν πληροφορίες για οικιακούς κηπουρούς.

Δυτική Βιρτζίνια

Foodbanks.net παρέχει μια λίστα επαφών με 11 ντουλάπια και τράπεζες σε όλη την πολιτεία. Επικοινωνήστε απευθείας με αυτά.

Τράπεζα Τροφίμων Ορειβατών, που βρίσκεται στο Gassaway, είναι ο μεγαλύτερος πάροχος τροφίμων έκτακτης ανάγκης της πολιτείας. Ο ιστότοπός τους δεν το λέει συνηθισμένος δέχεστε φρέσκα προϊόντα, επομένως ίσως αξίζει να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Σε όλη την επικράτεια

Ατελής παραγωγή είναι μια εξαιρετική startup που αγοράζει προϊόντα από αγρότες που διαφορετικά θα πήγαιναν χαμένα. Τα προϊόντα που δεν γίνονται δεκτά από τα καταστήματα ή τα εστιατόρια μπορεί να είναι πολύ μικρά, με περίεργο σχήμα ή απλώς να έχουν ξεπεράσει την ακμή τους. Τέλεια καλό φαγητό.

Δοκίμασα την υπηρεσία τους πριν από μερικούς μήνες και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος με το bok choy, τα αβοκάντο και άλλα προϊόντα. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο υπέροχο – φρέσκο ​​– ήταν όλο αυτό. Μεγάλη επιχείρηση? ελέγξτε τον ιστότοπό τους για να δείτε αν βρίσκονται στην περιοχή σας.

Χέρια που κρατούν μια μοβ πατάτα, κόκκινο ραπανάκι, πορτοκαλί πιπέρι και πράσινο λοβό.
Πηγή: Pexels

Ένα Win-Win

Έτσι, το να έχεις μια καλή καλλιέργεια δεν σημαίνει πλέον ότι πρέπει να αποξενώσεις τους φίλους και την οικογένεια με υπερβολικά γενναιόδωρα δώρα προϊόντων. Το τέλειο καλό φαγητό δεν χρειάζεται να σταλεί στο σωρό κομποστοποίησης. Ή απλά αφήνεται να σαπίσει.

Το να κάνετε δώρα μέσω των πόρων που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο μπορεί να θρέψει τους γείτονές σας και να σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε να ασχολείστε με την κηπουρική. Και ίσως αυτό το άρθρο θα σας εμπνεύσει να ξεκινήσετε έναν κοινοτικό ή σχολικό κήπο με στόχο να κάνετε τακτικές δωρεές σε αποθήκες τροφίμων.

Αυτό το άρθρο μπορεί να ενημερώνεται καθώς γίνονται διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες, γι‘ αυτό μείνετε συντονισμένοι και σκεφτείτε πώς οι προσπάθειές σας μπορούν να αποδώσουν με έναν ουσιαστικό τρόπο – καταπολεμώντας την επισιτιστική ανασφάλεια στην κοινότητά σας.

Το Amazon και το λογότυπο της Amazon είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc ή των θυγατρικών της.