«Van envy» στο σκωτσέζικο Caravan, Motorhome & Holiday Home Show

«Van envy» στο σκωτσέζικο Caravan, Motorhome & Holiday Home Show

Februar 6, 2020 0 Von admin

Ήταν αναπόφευκτο, πραγματικά, ότι ένα ταξίδι στο σκωτσέζικο Caravan, Motorhome & Holiday Home Show θα οδηγούσε σε μεγάλο «βαν φθόνο». Είμαι ήδη κάτοχος ενός υπέροχου τροχόσπιτου VW TV, που ονομάζεται Fern, αλλά τώρα θέλω πραγματικά ένα νέο φορτηγό, σίγουρα λίγο μεγαλύτερο και με πολλά λαμπερά νέα gadget.

Το Scottish Caravan, Motorhome & Holiday Home Show είναι αυτό το Σαββατοκύριακο, 6 έως 9 Φεβρουαρίου, στο SEC στη Γλασκώβη. Είναι εντυπωσιακά απέραντο, καταλαμβάνοντας τρεις μεγάλες αίθουσες, και με πολλά και πολλά (και πολλά) φορτηγά, τροχόσπιτα, αυτοκινούμενα, εξοχικές κατοικίες και μια σειρά από πάγκους, επίσης.

Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά τροχόσπιτα, τροχόσπιτα και τροχόσπιτα.

Δεν είχα ιδέα, για παράδειγμα, ότι θα υπήρχαν εξοχικές κατοικίες, πλήρους μεγέθους, χτισμένες στο χολ. Μάλιστα, υπήρχαν δεκάδες εξοχικές κατοικίες για να περπατήσετε.

Στη συνέχεια, υπήρχαν σειρές και σειρές από τροχόσπιτα όλων των μεγεθών, δίπλα σε μεγάλες εκθέσεις τροχόσπιτων – ποιος ήξερε ότι το σύγχρονο τροχόσπιτο θα μπορούσε να φαίνεται τόσο, καλά, μοντέρνο; – και φέτος υπάρχει μια νέα αίθουσα Campervan.

Υπάρχει ακόμη και μια ζωντανή κατασκευή ενός από τους Caledonian Campers compact tourers.

Ένα ντους μέσα σε ένα τροχόσπιτο της VW.

Ομολογώ ότι εξακολουθώ να δυσκολεύομαι να περάσω ένα τροχόσπιτο της VW χωρίς να κοιτάξω μέσα για να δω πώς έχουν εγκαταστήσει οι τεχνίτες τον εξοπλισμό. Εντυπωσιάστηκα όταν είδα ένα τροχόσπιτο να είχε ακόμη και ντουζιέρα.

Το επόμενο σε μέγεθος είναι το βαν που με ενδιαφέρει περισσότερο. Πολλοί εγκαταστάτες χρησιμοποιούν το Fiat Ducato και υπήρχαν πολλές μεταθέσεις διάταξης. Ξεφύλλισα, κοίταξα, χαμογέλασα, έγνεψα και ονειρεύτηκα καθώς κοίταξα μέσα σε πολλά από αυτά τα φορτηγά. «Μια μέρα, ίσως», έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου.

Εν πάση περιπτώσει, αρκεί να πούμε, είτε βρίσκεστε στην αγορά για τροχόσπιτο, αυτοκινούμενο ή εξοχική κατοικία, είτε είστε ακόμα στο στάδιο των ονείρων, υπάρχουν πολλά να δείτε στο Scottish Caravan, Motorhome & Holiday Home Show 2020.

Αυτό που είναι φανταστικό είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά σε ένα μέρος – και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συγκρίνετε και να κάνετε αντίθεση με το περιεχόμενο της καρδιάς σας (ή μέχρι να μπερδευτείτε πολύ!).

Πάγκοι και πάγκοι

Διάστικτοι σε κάθε μια από τις αίθουσες και γύρω από τις άκρες, επίσης, υπήρχαν πολλοί πάγκοι με μια σειρά από ενδιαφέροντα προϊόντα και gadget. Άκουσα κουβέντα για την καινοτομία και τις μειωμένες τιμές. Υπάρχουν επίσης βραβεία που πρέπει να κερδίσετε, συμπεριλαμβανομένης της ιδιοκτησίας ενός αυτοκινούμενου τροχόσπιτου για ένα χρόνο.

Παρουσιάζονται και ηλεκτρονικά ποδήλατα

David από το Synergy Cycles on the Tern.
Ένα πτυσσόμενο ηλεκτρονικό ποδήλατο Eovolt.

Μου άρεσε πάρα πολύ μια συνομιλία με το Κύκλοι Συνέργειας παιδιά. Έδειχναν μια σειρά από ηλεκτρονικά ποδήλατα και είναι ένα θέμα που με ενδιέφερε να ακούσω περισσότερα. Είχα μια βόλτα με το „showstopper“ τους, το Tern GSD.

Με την πρώτη ματιά φαινόταν μεγάλο, δυσκίνητο και βαρύ. Το είναι βαρύ αλλά αυτό δεν έχει σημασία γιατί συνοδεύεται από μπαταρία, τέσσερις ρυθμίσεις ισχύος και γρανάζια «άπειρα». Οδηγεί πολύ, πολύ εύκολα.

Το ποδήλατο δεν προορίζεται να είναι μηχανή ταχύτητας, αλλά μάλλον να αντικαταστήσει ένα δεύτερο αυτοκίνητο. Πωλείται ως ένας αποτελεσματικός και φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος ταξιδιού και επειδή διαθέτει πίσω χώρο μεταφοράς –το ποδήλατο ήταν εξοπλισμένο με δύο παιδικά καθίσματα ποδηλάτου– και μπροστινό φορέα αποσκευών, μπορεί να φορτωθεί με ανθρώπους, κιτ και τρόφιμα κ.λπ.

Μπορεί να ταξιδέψει έως και 120 μίλια με τη φόρτιση της μπαταρίας (προφανώς ανάλογα με την ισχύ που χρησιμοποιείτε). Μπορεί να υποβοηθηθεί έως και 16 mph.

Βλέπω όλο και περισσότερα ηλεκτρονικά ποδήλατα να χρησιμοποιούνται και νομίζω ότι είναι μια υπέροχη ιδέα. Σίγουρα απόλαυσα να παίρνω τη γλάστρα για μια περιστροφή.

Επιστροφή στους άλλους πάγκους

Το μάτι μου τράβηξε το χρώμα, τα ενδιαφέροντα προϊόντα, τα νέα gadget, την άγρια ​​ζωή, το eco – και τα μπισκότα!

Προιόντα καθαρισμού.
Μια ειδοποίηση μπαταρίας.
Δείτε αν μπορείτε να εντοπίσετε αυτά τα πολύ μακριά καλώδια.
Μια βάρκα.
Μπισκότα!

Οργανισμοί όπως η VisitScotland, η DC Thomson, η οποία εκδίδει το περιοδικό Scottish Caravan and Motorhomes, το Scottish Wildlife Trust, και φιλανθρωπικές οργανώσεις έχουν επίσης πάγκους.

Ένα από τα πρόσφατα άρθρα μου στο περιοδικό Scottish Caravan and Motorhome.
Δύο οδηγοί VisitScotland που έγραψα για το 2020.
Διαγωνισμός για συμμετοχή.

Εκπροσωπήθηκε επίσης το Scottish Caravan Club, καθώς και πλήθος χώρων και χειριστών για τροχόσπιτα, αυτοκινούμενα, κάμπινγκ και εξοχικές κατοικίες.

Συνολικά, μέτρησα γύρω στους 140 εκθέτες, οπότε υπάρχουν πολλά να δείτε και θα μπορούσατε εύκολα να περάσετε μια μέρα περιπλανώμενοι.

Ω, και πρόκειται για μια αγορά αγροτών και μια περιοχή δραστηριοτήτων για παιδιά όπου υπάρχει ζωγραφική προσώπου, τέχνες και χειροτεχνίες, μοντελοποίηση με μπαλόνια και πολλά άλλα.

Τα εισιτήρια διατίθενται διαδικτυακά και την ημέρα από 11 £. Τα παιδιά κάτω των 16 ετών είναι δωρεάν. Για κρατήσεις εισιτηρίων και για περισσότερες πληροφορίες, βλ www.caravanshowscotland.com.

Υ.Γ. Πήγα από και προς την παράσταση γιατί είναι πιο υγιεινό και καλύτερο για το περιβάλλον. Είναι επίσης φθηνότερο από την οδήγηση. Θα μπορούσατε να πάρετε το τρένο, με μια πολύ βολική στάση στο Εκθεσιακό Κέντρο.